Artikel
Realisatie nieuw schoolplein basisschool De Schutse

In de afgelopen weken is er hard gewerkt door ouders, dorpsgenoten en professionals om een nieuw schoolplein te realiseren. Een nieuw schoolplein waarbij bewegen, het buiten leren en de groene aankleding zeer belangrijke factoren zijn.

Op het schoolplein is ook een waterbron geslagen. Hier wordt een pomp op geplaatst waarvan de schoolpleincommissie hoopt dat het veel speelplezier voor de kinderen zal opleveren.

Om jullie ook een indruk te geven hoe ons nieuwe schoolplein er uit komt te zien, verwijzen we jullie door naar de website van De Schutse:

https://www.cbsdeschutse.nl/schoolplein Op deze pagina is een filmpje te zien, evenals een QR code voor eventuele donatie.

Dankzij donatie en inzet van materiaal (deels kosteloos en deels tegen geringe vergoeding) kunnen wij dit project realiseren. De speeltoestellen zijn inmiddels besteld. Wat nog rest is de groene aankleding van het schoolplein.

We zijn er nog niet, maar als het straks klaar is hopen we een prachtig schoolplein te hebben waar het hele dorp en de omgeving elkaar kunnen ontmoeten en kinderen met elkaar kunnen spelen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 mei 2021

 
 

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Anne van der Bijl nieuwe eigenaar woonzorglocatie in Wezup

“Huize Wezup brengt Zorg en Welzijn samen” Anne van der Bijl is vanaf 1 november 2021 de nieuwe eigenaar van Huize Wezup. Al jaren had de 43-jarige inwoner van Leeuwarden de dro...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto