.

.

 

.

Annulering Sweelpop 2021

Ondanks laatste hoop kort geding Sweelpop 2021 afgelast. Helaas is het kort geding van ID&T tegen de overheid niet doorgezet, wat inhoudt dat Sweelpop 2021 niet doorgaat.

Ondanks dat het nog steeds extreem balen is dat Sweelpop 2020 niet door kon gaan, zijn wij met dezelfde passie doorgegaan om van Sweelpop een nog mooier festival te maken. Ondanks de passie en energie die we in komende editie staken kenden we het hele jaar veel onzekerheid, maar we bleven positief en werd alles in werking gezet net zoals een ‘’normale’’ Sweelpop editie. Echter konden wij niet zoals gewoonlijk onze randactiviteiten organiseren, maar dit gaf ons de mogelijkheid vol te focussen op Sweelpop 2021. En toch na een jaar hard werken en creativiteit heeft de overheid besloten festivals af te gelasten…. Waar het begin juli heel positief leek sloeg dit compleet om. Daarentegen respecteren wij de keuze van de overheid en zijn wij blij dat er nu duidelijkheid is. Het treft niet alleen ons, maar ook leveranciers, partners en artiesten die wij onze steun willen betuigen.

We willen zo snel mogelijk duidelijkheid geven over de kaarten. Echter voor nu hopen we dat jullie ons de ruimte willen geven om alles te kunnen regelen.

Eigen foto gemaakt door Alissa Smit

Wij blijven doorgaan met dezelfde positiviteit en hopen jullie te zien op Sweelpop 2022, dan bestaan wij 40-jaar en gaan we het dubbel en dwars inhalen. Hopelijk tot volgend jaar op sportpark t’ Alterbarg tijdens het gezelligste festival van Drenthe.

Met vriendelijke groet, Mark Nijenbanning, Voorzitter Stichting Sweelpop

Artikel geplaatst 4 augustus 2021

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel