.

.

 

.

Creannetta breidt assortiment flink uit

Ook voor kadootjes groot of klein moet je voortaan bij Creannetta zijn! Creannetta heeft een nieuwe loot aan het assortiment toegevoegd. De komende periode zal er aan de achterzijde (parkeerplaats Coop) een ruim gesorteerde kadowinkel en speelgoedafdeling worden ingericht.

Ook kunnen klanten er terecht voor huishoudelijke artikelen.  
Wim en Annetta Grevenstuk kijken met een trots gevoel naar hun winkel aan de Aelderstraat die een voller en completer aanzien krijgt. ‘We willen graag Inspelen op huidige en toekomstige wensen van onze klanten.  Zo maken we het nog leuker om bij ons te winkelen en kan Creannetta  succesvol blijven groeien”, vertellen de beide ondernemers.
De bloemen- en plantenafdeling – aan de voorzijde van de winkel - blijft uiteraard het hoofdbestanddeel. Creannetta heeft na een welverdiende vakantie weer een mooi assortiment van snijbloemen, planten en aardewerk. Dat vullen ze aan met een opvallend buitenassortiment. Het enthousiaste team van Wim en Annetta heeft een ruime ervaring in het vak. Ze gaan met u op zoek naar het bloemwerk en de creatie die het beste past bij uw wens of gelegenheid. Van een klein cadeautje tot een mooi boeket !
Met Darling Dog Store heeft Creannetta bovendien ook een speciale dierenafdeling onder dak. Dierenliefhebbers treffen er een ruim  assortiment knuffels, speeltjes, hondenijs, veel puur natuur hondensnacks en vega snacks. Maar ook hondenvoer, kattenvoer, kattenspeeltjes, en vogelvoer en vogelspeeltjes. Op zaterdag 14 en 28 augustus is Thalita Daling van 10.00 uur tot 13.00 uur in de winkel aanwezig voor advies over onder meer allergieën en voedingsvraagstukken.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 augustus 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel