.

.

 

.

Bewoners AZC Zweeloo verrichten allerlei hand- en spandiensten

De bewoners van het AZC Zweeloo verrichten allerlei hand- en spandiensten op de locatie aan het Witte Zandpad in Aalden, maar ook daarbuiten. In de recreatiezaal, het magazijn, de fietswerkplaats en in de dorpen; overal steken ze de handen uit de mouwen.

De bewoners ruimen ook zwerfvuil op, ondersteunen bij het groenonderhoud en doen mee aan sport- en spelactiviteiten. Omgekeerd helpen vrijwilligers uit onze dorpen ook mee bij de activiteiten in het AZC. Men wil nóg nadrukkelijker de verbinding zoeken met de gemeenschap. In OEK brengen we dit regelmatig onder de aandacht.

Vorige week is de fietsenstalling in Aalden schoongemaakt. We zijn van plan dit vaker te doen en de inwoners van Aalden en Zweeloo mogen ons ook mailen als ze iets zien wat wel eens een schoonmaakbeurtje zou kunnen gebruiken.

Bellen mag op werkdagen 088-7153842 ( Nick de Vries) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook zijn we nog op zoek naar oude fietsen! Wie in de schuur of garage nog zo'n ongebruikte fiets heeft staan? Laat het ons weten, dan komen we de fietsen graag ophalen. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 17 augustus 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel