Artikel
Golfclub De Gelpenberg verkozen tot beste golfbaan van 2020

Golfclub De Gelpenberg is verkozen tot beste golfbaan van 2020. Op basis van onder meer baankwaliteit, golfacademy, horecavoorzieningen en gastvrijheid is de sportvereniging het best beoordeeld, zo liet de Nederlandse Golf Federatie (NGF) afgelopen vrijdag weten aan de club uit Aalden.

Op basis van een zogeheten 'Players First enquête' hebben bezoekers van De Gelpenberg een stem uitgebracht. De golfclub zelf noemt de prijs een zeer knappe prestatie. "En voor het eerst dat een club uit Drenthe deze prijs in ontvangst mag nemen."

Normaal gesproken worden de awards uitgereikt tijdens het Nationaal Golfcongres. Door corona kon dat dit jaar niet doorgaan.

De Gelpenberg is van 2 tot 4 september a.s. gastheer van een wedstrijd van de Pro Golf Tour. Faber Exposize heeft zich als partner en titelsponsor verbonden aan het toernooi.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 25 mei 2021

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto