Artikel
Recreatief zwemmen weer mogelijk

... in Zwembad Zweeloo. Vanaf maandag 24 mei – maximaal 100 personen. Op zaterdag 15 mei jongstleden was de opening van zwemseizoen 2021! De weersomstandigheden waren niet optimaal en om die reden was het zwembad niet overladen met banenzwemmers.

Toch was er een dappere bikkel die de primeur had en uiteindelijk wat baantjes trok. Haar bevinding was dan ook dat het water heerlijk op temperatuur was, terwijl ze van zichzelf toch wel een koukleum is!
In de middag was er KidsFun. De kids stonden te trappelen om de vernieuwde glijbaan uit te proberen. Dus Kids waren er en Fun was er ook zeker! Denk je nog even aan de prijsvraag voor de nieuwe naam van de glijbaan? Een leuke spetterende naam kun je insturen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .  

We zijn blij we dat er weer versoepelingen zijn doorgevoerd vanuit het ‘openingsplan’ vanuit de overheid.

Vanaf maandag 24 mei is het toegestaan om recreatief te zwemmenmet maximaal 100 personen.

De douches, toiletten en kleedkamers zijn open. Wel het vriendelijke verzoek om hier alleen gebruik van te maken indien dit noodzakelijk is. Het KidsFun-programma is vanaf 24 mei verandert in recreatief zwemmen voor alle leeftijden. Het banen zwemmen in de middag en avond blijft in de eerder genoemde tijdsblokken mogelijk. Let op dat je tijdig het banen zwemmen reserveert. Zo weten we hoeveel banen we gereed moeten maken voor het banen zwemmen.

We kunnen ons voorstellen dat het je inmiddels duizelt van alle regels en aanpassingen. We verwijzen je daarom naar onze website, waarop de meest actuele informatie over het zwembad te vinden is, zwembadzweeloo.nl. Je kunt daar overigens ook nog steeds terecht voor de aanschaf van een abonnement!

Een spetterende groet en tot gauw in het zwembad!

Bestuur Zwembad Zweeloo


Oes Eig'n Kraantien d.d. 25 mei 2021

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto