.

.

 

.

Boekenmarkt Zwembad Zweeloo

Gezamenlijk initiatief Aelder Meent en Zwembad Zweeloo. Op zaterdag 18 september a.s. organiseert de Aelder Meent samen met het Zwembad Zweeloo een boekenmarkt bij het Zwembad Zweeloo.

Op deze manier werken we samen aan een goed initiatief om daar het zwembad mee te steunen. Met ons allen moeten we onze mooie voorzieningen in stand houden en hiermee dragen we weer een steentje bij.

Allerlei genres zijn er tegen een kleine prijs te koop. Romans, thrillers, geschiedenis en aardrijkskunde boeken, hele oude boeken, informatieve boeken, hobbyboeken, kook- en gezondheidsboeken en ga zo maar door. Een uitgelezen kans om de boekenkast aan te vullen voor ontspannen leesmomenten.

De boeken worden voor 0,50 eurocent per centimeter verkocht. Tevens zal er koffie/thee  te koop zijn. Let wel, er kan contant en met pin worden afgerekend.

De boekenmarkt is geopend van 13.00 uur – 16.00 uur. De opbrengst is voor het Zwembad Zweeloo.

Dus twijfel niet, kom langs, leef je uit en vergeet zeker de boodschappentas niet om alle aanwinsten in te vervoeren.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 31 augustus 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel