Artikel
Woeste Gronden: kaartverkoop gestart!

De eerste kaarten zijn nu te koop! Nu we richting de zomer gaan krijgen de eerste projecten van ons Culturele jaar steeds meer vorm. De eerste kaarten zijn zelfs te koop! Je kunt vanaf nu kaarten kopen voor Woeste Gronden, het theaterspektakel bij 't Haantje. Ben jij er ook bij?

 

Lees verder in deze nieuwsbrief meer over het muzikale project Levenslied, speciale plaatsnaambordjes en over het nieuwe magazine!

 

In september komt de geschiedenis tot leven bij 't Haantje. In het theaterspektakel Woeste Gronden combineren de makers de verdwijning van de boortoren met het verhaal van MacBeth. Een spektakel, met muziek, rijdende vrachtwagens en een metershoge boortoren. Ben jij erbij?
Repetities gestart

Inmiddels zijn de repetities gestart. In eerste instantie op het grasveld van Bosbad Noord-Sleen, binnenkort repeteren de spelers verder in het dorpshuis van 't Haantje.

Website en kaartverkoop online
Kijk op www.woestegronden.theater om meer te lezen over de voorstelling en om kaarten te bestellen. Er worden 8 voorstellingen gegeven tussen 8 en 18 september. Wees er snel bij, want vol is vol! 

Nieuwe locatie
Oorspronkelijk was het de bedoeling om de voorstelling te geven op de NAM-locatie, vlakbij het Kraterbosje, maar die plannen zijn gewijzigd. De voorstelling is nu verplaatst naar de weilanden naast het Kraterbosje.

Artikel geplaatst 25 mei 2021

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Jantina Hellingmolen is een indrukwekkend monument en helemáál vanuit de lucht!

Een reportageteam van het natuurprogramma ROEG van TV Drenthe vloog onlangs met hun drone over het molenterrein en legde het cultuurhistorisch erfgoed in schitterende beelden vas...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Kerken organiseren Kerstspeurtocht

Ga van 24 tot en met 27 december samen aan de wandel en beleef het kerstverhaal dicht bij huis. Met Kerst gaan we naar familie, op vakantie ….. maar voor de twee...

dinsdag, 21 december 2021

Lees verder

Doek valt voor Sweel Cultureel

Voor Sweel Cultureel is het doek gevallen en zal per 1 januari 2022 niet meer bestaan. Het bestuur kijkt terug op een mooie periode...

vrijdag, 17 december 2021

Lees verder
Willekeurige foto