.

.

 

.

Zes jubilarissen Brandweerkorps Zweeloo in het zonnetje gezet

Bij zijn afscheidstournee heeft burgemeester Bert Bouwmeester afgelopen week zes jubilarissen van het brandweerkorps in Zweeloo in het zonnetje gezet. De scheidend burgemeester van de gemeente Coevorden, die na 18 jaar vertrekt, had in de brandweerkazerne voor elke jubilaris een persoonlijk woord en een medaille met oorkonde voor het aantal dienstjaren. Bouwmeester onderstreepte in zijn afscheidsspeech nogmaals de belangrijke rol van de Zweeler brandweerlieden, die 24 uur per dag, zeven dagen per week klaarstaan om incidenten te bestrijden en te voorkomen.
Postchef Henk van Engen werd gehuldigd voor 25 dienstjaren. Bernd Hollander, Geert Nijhoving, Bert Abbing en Jan Tuben voor twintig jaar. Bart Koekoek is 12,5 jaar in dienst.  Julian Takema. Arjen Kregel en Jasper van der Veen ontvingen een opleidingscertificaat.
Mariet Siebes, hoofd incidentenbestrijding brandposten gemeente Coevorden, sprak ook waarderende woorden richting de jubilarissen en het korps. Na het officiële gedeelte werd de avond feestelijk
voortgezet.

Staand v.l.n.r. Burgemeester Bert Bouwmeester, Julian Takema, Bart Koekoek, Mariet Siebes, Arjen Kregel, Geert Nijhoving, Bert Abbing en Jasper van der Veen.  Zittend v.l.n.r. : Postchef Henk ven Engen, Bernd Hollander en Jan Tuben. Oes Eig'n Kraantien d.d. 31 augustus 2021  
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel