Artikel
vv Sweel neemt niet deel aan de KNVB Regiocup Jeugd

Helaas hebben we als bestuur moeten besluiten om niet mee te doen aan de KNVB Regiocup voor de jeugd. We hadden dit graag als afsluiter van het seizoen voor onze jeugd willen organiseren. We zien echter teveel organisatorische problemen om dit nu nog voor elkaar te krijgen.

Daarbij telt ook dat we slechts twee velden tot onze beschikking hebben. De andere velden zijn al ingezaaid voor volgend seizoen.
Pas woensdag krijgen we duidelijkheid van de KNVB over het wedstrijdschema. De eerste wedstrijden zijn zaterdag al. Het vraagt organisatorisch te veel om dit in twee dagen voor elkaar te krijgen. Over het meedoen aan de Regiocup wordt binnen de vereniging verschillend gedacht. De een is enthousiast, de ander heeft het vizier al op volgend seizoen gericht of andere plannen voor de komende zaterdagen gemaakt. Ook horen we geluiden van ouders die er nog moeite mee hebben om met meerdere personen in een auto naar uitwedstrijden te gaan.

Alles afwegende, hebben we de KNVB laten weten dat we niet deel gaan nemen. Wel willen we de trainers/leiders de mogelijkheid bieden om te trainen en vriendschappelijke wedstrijden te regelen. We gaan nog met de teams overleggen of hier belangstelling voor is.
Bestuur vv Sweel

Oes Eig'n Kraantien d.d.1 juni 2021

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto