.

.

 

.

Unieke broers en zussen dag

Op zondag 12 september houden de 10 kinderen van Willem Ruinemans en Grietje Warmolts,die in het ouderlijk huis Klooster 2 gewoond hebben, een broers en zussen dag. Pa Ruinemans heeft in 2000 de ouderlijke woning verlaten. De 5 broers en 5 zussen gaan eerst om 11 uur koffie drinken in voormalig café Habing. Daarna wordt een bezoek gebracht na 21 jaar aan de ouderlijk woning om ongeveer 12.30 uur. Hierna wordt een fietstocht gemaakt langs alle landerijen die in gebruik zijn geweest.De dag wordt besloten met een diner in Bistro Tante Sweel bij ons beter bekend als café Been. De oudste, Henk, is 74 jaar de jongste, Hilda, is 57 jaar. Artikel geplaatst 9 september 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel