.

.

 

.

World Clean-up Day 2021

Komende zaterdag is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere omgeving.

Kijk op www.nederlandschoon.nl hoe jij in actie kunt komen.

World Clean-up Day 18 september: Eigenlijk….. zó onnodig, als iedereen de eigen zooi meeneemt naar huis… Maar tot dan: dank aan de rapers! En hulde aan de poepzakjesgebruikers.

……… ja, dát wórdt gedaan…. Een schone buurt maken door te rapen….. Mensen die een plastic zak meenemen om tijdens een wandeling of fietstocht rommel op te rapen en mee naar huis te nemen.

En denk aan de schoonploeg van het AZC. Zij werden enkele weken geleden genoemd in OEK. (FMNZweelooJobcenter.coa.nl)

En vergeet de ‘bakfietsman’ niet.

En wat ook ongewenst te vinden is in bermen en op paden? De al zo vaak genoemde hondenpoep…. Het is toch te gek, zoals een vrouw zei, die met de fiets viel: “Ik was niet eens zo bang wat te breken, als wel dat ik in de hondenpoep zou vallen.” Poepzakjes: het nieuwe stoer!!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 september 2021

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel