.

.

 

.

Fietstocht langs inspirerende plekken…DichterBijZweeloo

Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo -uitgever van de dichtbundel DichterBij Zweeloo- introduceert een nieuwe fietstocht. De route van ca 20 km is op basis van het knooppuntennetwerk en voert langs plekken in en om Zweeloo die in dichtvorm in de bundel beschreven staan.

 

De gedichten zijn gemaakt door lokale dichters van alle leeftijden en gedeeltelijk in het Drents.

De bundel inclusief de routekaart en een knooppunten-wijzer is voor 5 euro verkrijgbaar bij Tourist Info Zweeloo/Aalden (open 10-13 uur), Aalderstraat 21a, bij de plaatselijke horeca en bij de Kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat 15 in Zweeloo (open za 13-17 uur).

Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 september 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel