Artikel
Zwembad Zweeloo zoekt jou!

Vrijwilligers gezocht! Tijdens én buiten het zwemseizoen van Zwembad Zweeloo wordt er hard gewerkt in en om het zwembad om zaken te verbeteren of te onderhouden. Daarnaast streven we ernaar een schone en goed georganiseerde voorziening te zijn voor ons dorp en omgeving.

Een groot deel van al deze werkzaamheden wordt gedaan door onze onmisbare vrijwilligers. Sommigen van hen zetten zich zelfs al jarenlang in! Schiet jij ons ook te hulp? We hopen ons team van vrijwilligers uit te breiden en op die wijze het werk nog makkelijker te verdelen! We vragen jou om hulp door je uit te nodigen vrijwilliger te worden bij het zwembad.

Concreet om te helpen bij het onderhouden van het zwembad en/of als ondersteuning bij het draaiende houden van de dagelijkse gang van zaken bij het zwembad.

Waar zoeken we dan precies vrijwilligers voor?

·         Schoonmaakmedewerkers
Een schoon badhokje, schone douches en wc’s en een nette kiosk. Dat is natuurlijk een visitekaartje voor ons zwembad. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat deze faciliteiten er altijd schoon en verzorgd uitzien. Je helpt mee met het schoonmaken en kletst ondertussen eens lekker bij met een dorpsgenoot.

·         Kioskmedewerkers

Vanaf 3 juli gaat de kiosk van het zwembad weer open. Dit betekent dat er weer lekkere versnaperingen te koop zijn en er ruimte is drinken te kopen. We willen onze bezoekers graag deze voorzieningen bieden. Daarom zoeken we mensen die zich willen inzetten om de kiosk te bemensen.

·         Toezichthouders
Als toezichthouder houdt je de reserveringenlijst bij. De bezoekers melden zich bij jou en jij checkt of er gereserveerd is. Even een gezellig praatje en een warm welkom, maar ook een administratieve check. Indien nodig zie je ook toe op het opvolgen van de (corona)regels in het zwembad en ondersteun je het bad personeel.

·         Groenploeg

De groenploeg richt zich op alles rondom het zwembad. Van tegelwerk tot gazon, van speelweide tot het uitvoeren van klussen op het zwembad terrein. Iedere donderdagochtend zijn ze aanwezig.

·         Werkgroep energie
We zijn milieubewust en willen om die reden een duurzaam zwembad zijn. We streven vanuit onze visie naar ‘0 op de meter’ en zoeken vrijwilligers om met ons mee te denken en mee te helpen in het vinden van passende oplossingen bij deze uitdaging.

We kunnen nog best wel wat hulp gebruiken! Meldt u dan aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of schiet ook gerust één van de bestuursleden aan! We hopen dat je ons komt versterken!

Een warme zomergroet,

Bestuur en vrijwilligers Zwembad Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien d.d. 29 juni 2021

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto