.

.

 

.

Uitnodiging ingebruikname info-app Zweeler kerk

Hierbij nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke ingebruikname van de nieuwontwikkelde app van de Zweeler kerk op vrijdag 15 oktober 16.00 uur.

                                            

Deze app, voor gebruik op uw mobiele telefoon en tablet, is ontwikkeld in samenwerking met studenten van NHLStenden in Emmen en maakt het mogelijk meer informatie te verschaffen over de bijzondere (historische) feiten in en om de kerk, ook wanneer deze niet geopend is. Deze informatie kan bij thuiskomst nog enkele dagen rustig worden bekeken.Tevens kan de gebruiker in de app algemene informatie,een agenda en de openingstijden terug vinden.

De Zweeler kerk hoopt hiermee te voldoen aan de vraag van passanten en andere geïnteresseerden in een tijd dat het voor ons steeds moeilijker is vrijwilligers te vinden om de kerk buiten de kerkdiensten te openen en mensen rond te leiden.Tevens hopen we hiermee een grotere groep te kunnen informeren over actuele ontwikkelingen.

Om 16.00 uur zal de app officieel in dienst worden genomen en is er aansluitend een borrel plus de mogelijkheid om de app uit te proberen op de eigen telefoon. Indien nodig kan er ondersteuning worden geboden en meer uitleg worden gegeven over de werking. De makers zullen hierbij aanwezig zijn.

Meer informatie over deze bijeenkomst kan worden verkregen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via Gilbert Mulder: 06-15093277.

Namens de kerkenraad van de Zweelerkerk,
met vriendelijke groet,
BasGast, Scriba Zweeler kerk          

NB: U kunt de app nu al installeren, download de Zweeler kerk App in de App Store of Google Play of volg de link in de QR code hieronder.

           

Kerk van Zweeloo - De Wheem 10 - Zweeloo - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 12 oktober 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel