Artikel
Buitenschilderdag in Zweeloo

‘Plein Air’ schilderen in en om het karakteristieke  Zweeloo. Op zaterdag 11 september vindt de jaarlijkse buiten schilder dag van Tourist Info Aalden/Zweeloo plaats i.s.m. Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo.

Iedereen die schildert of tekent kan deelnemen en is van harte welkom om mee te doen.

De start is om 10.00 uur en om ca. 15.00 uur wordt de dag afgesloten met een samenkomst waarbij het gemaakte werk getoond wordt. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden.

Dit jaar is er gekozen voor de omgeving van Zweeloo met haar mooie Brink, het historische kerkje en het landschap in de omgeving. De ontvangst is bij de nieuwe Herberg Aelderstroom aan de Kruisstraat in Zweeloo.

Na de ontvangst zoeken de (amateur) schilders een plek op en gaan ‘plein air’ (buiten) aan de slag op een door hen zelf uitgekozen plekje.  

Meer informatie en aanmelden kan bij Tourist Info Zweeloo/Aalden, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch op 0591-372299 (tussen 10-14 uur). Na aanmelding ontvangt de deelnemer nadere informatie.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 13 juli 2021

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Culturele gemeente van Drenthe

Beste cultuurliefhebber uit de gemeente Coevorden, De gemeente Coevorden is van eind augustus 2021 t/m december 2022 culturele gemeente van Dre...

woensdag, 26 januari 2022

Lees verder

Aanvraag dorpsbudget vanuit ‘Schrijverscollectief van A tot en met Z’

Dit theater- en schooljaar is Coevorden de culturele gemeente van Drenthe, met als thema “Verbonden in Verhalen”. Vier schrijvers uit de voormalige gemeente Zweeloo hebben het idee opgevat om samen een...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder

Kleine bieb met grote letters in de Korenhof

Sinds kort heeft de bibliotheek Aalden in woonzorgcentrum de Korenhof een kleine bieb gemaakt met hierin grootletterboeken. Maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur (in de oneven weken) zijn Lammy Kroes en Anni...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto