.

.

 

.

Filmclub Aalden-Zweeloo hervat ...

... na ruim 1,5 jaar weer met Feelgood én ontmoeting! Na ruim 1,5 jaar is het nu eindelijk weer zo ver! De Filmclub Aalden – Zweeloo heeft een datum geprikt om de eerste film van dit jaar aan belangstellenden te tonen!
* Noteer in uw agenda : Donderdag 28 oktober a.s. om 20:00 uur bij bistro Tante Sweel *
Filmclub Aalden-Zweeloo is niet alleen een perfecte manier om je onder te laten dompelen in de wondere wereld van de cinema, ook is het de perfecte plek om andere filmliefhebbers uit het dorp te ontmoeten. Voorafgaand aan de voorstelling kan men desgewenst genieten van een heerlijke maaltijd en onder het genot van een drankje kunnen de bezoekers na afloop gezellig napraten in bistro Tante Sweel.
Bezoekers kunnen in de kleine setting van een knusse huiskamer een film te kijken. Films om te bewonderen, die ons vrolijk maken, om over na te denken en om met elkaar over van gedachten te wisselen.
Bezoekers kunnen op 28 oktober a.s. om 18:00 uur gezellig aanschuiven voor een smakelijke ‘weekhap’ mits er natuurlijk genoeg animo is! Kom je eten? Dan graag  vóór 24 oktober 20;00 uur even Tante Sweel bellen 0591 371 959.
In de 1,5 jaar is er wel wat gewijzigd en dus hebben we de veranderingen even op een rijtje gezet: * Entree voor de film: € 6,--  (inclusief een kopje thee,/koffie of een glaasje fris)
* De weekhap:  € 18,50
* Bistro Tante Sweel zal de coronacheck moeten uitvoeren.
* Er zal een QR code aanwezig zijn om entree te kunnen betalen, maar uiteraard kan er ook contant betaald (graag gepast)!
Wij hopen dat het een gezellige avond zal gaan worden!
Tot 28 oktober a.s.!
Kijk voor meer info ook op: www.filmclub-az.nl Oes Eig'n Kraantien d.d. 19 oktober 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel