Artikel
Handbalvereniging HVZ-Vivendi
Aan: Alle handballiefhebbers van de gemeente Coevorden. Handbalvereniging HVZ-Vivendi is vooral een leuke en gezellige handbalclub waar spelplezier voor de leden als belangrijkste prioriteit geldt.

Wij willen graag meer leden, zodat we met volledig bezette teams in alle leeftijdscategorieën komend seizoen weer aan de competitie kunnen deelnemen.
Handbalervaring is niet nodig om lid te worden, want we spelen op zeer diverse niveaus. Van hoofdklasse tot midweek recreanten en verscheidene jeugdteams.
Dames vanaf 16 jaar worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan twee inloop trainingen om kennis te maken. Deze trainingen zijn gepland op zondag 15 en 22 augustus van 10.00 - 12.00 uur in sporthal De Goorn in Oosterhesselen.
Twijfel je? Neem je vriendinnen mee en kom het een keer vrijblijvend proberen!
Opgave voor inloop trainingen mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
De jeugdtrainingen beginnen weer na de vakantie. Meer informatie vind je op onze website www.hvz-vivendi.nl.
Heb je verder nog vragen: bel de voorzitter Sjeng Verjans 06 55 22 49 40.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 3 augustus 2021

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto