.

.

 

.

Feestelijk jubileum van kerkorganist Cees Roubos

Sinds 41 jaar kan iedereen bijna elke zondagochtend genieten van het mooie orgelspel van organist Cees Roubos in de Hervormde Kerk van Zweeloo. Hij is niet alleen de organist, maar begeleidt ook het jaarlijkse gelegenheidskoor dat tijdens de dienst op kerstochtend hun muzikale bijdrage levert.

We wilden vorig jaar zijn 40-jarig jubileum vieren, maar corona gooide roet in het eten. Dit jaar gaan we het alsnog vieren en wel op zondag 14 november. Om 14:00 zal er een bijzondere dienst worden gehouden waarin het jubileum van Cees centraal zal staan. Na afloop van de dienst kunt u Cees persoonlijk feliciteren.

De hervormde gemeente Zweeloo nodigt u van harte uit om het jubileum mee te vieren!

Cees Roubos uit Emlichheim is al ruim 40 jaar als kerkorganist verbonden aan de Ned. Herv. Kerk van Zweeloo. (Foto: Jansje Brands)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 9 november 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel