Artikel
Bewoners AZC Zweeloo verrichten allerlei hand- en spandiensten
De bewoners van het AZC Zweeloo verrichten allerlei hand- en spandiensten op de locatie aan het Witte Zandpad in Aalden, maar ook daarbuiten. In de recreatiezaal, het magazijn, de fietswerkplaats en in de dorpen; overal steken ze de handen uit de mouwen.

De bewoners ruimen ook zwerfvuil op, ondersteunen bij het groenonderhoud en doen mee aan sport- en spelactiviteiten. Omgekeerd helpen vrijwilligers uit onze dorpen ook mee bij de activiteiten in het AZC. Men wil nóg nadrukkelijker de verbinding zoeken met de gemeenschap. In OEK brengen we dit regelmatig onder de aandacht.

Vorige week is de fietsenstalling in Aalden schoongemaakt. We zijn van plan dit vaker te doen en de inwoners van Aalden en Zweeloo mogen ons ook mailen als ze iets zien wat wel eens een schoonmaakbeurtje zou kunnen gebruiken.

Bellen mag op werkdagen 088-7153842 ( Nick de Vries) of mailen naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Ook zijn we nog op zoek naar oude fietsen! Wie in de schuur of garage nog zo'n ongebruikte fiets heeft staan? Laat het ons weten, dan komen we de fietsen graag ophalen. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 17 augustus 2021

 

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Anne van der Bijl nieuwe eigenaar woonzorglocatie in Wezup

“Huize Wezup brengt Zorg en Welzijn samen” Anne van der Bijl is vanaf 1 november 2021 de nieuwe eigenaar van Huize Wezup. Al jaren had de 43-jarige inwoner van Leeuwarden de dro...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto