Artikel
Sweel JO19 wordt Flink aangepakt!

Geen standaard voorbereiding voor de JO19 van vv Sweel. De eerste training voor het nieuwe voetbalseizoen werd verzorgd door Team Flink. Instructeur Roald onderwierp de mannen aan een straffe work-out training. Na een warming-up en uitgebreide stretchoefeningen moesten de spelers 3 rondes met 10 onderdelen uitvoeren.

De conditie van de spelers werd goed getest. Het circuit bestond uit arm-, been- en total body oefeningen. Na een uurtje konden de mannen tevreden terugkijken op hun inzet. Ook trainer Jeroen liet zijn selectie zien nog goed fit te zijn. Probleemloos volbracht hij het work-out circuit.

Al met al een geslaagde opening van een nieuw voetbalseizoen. We gaan ervan uit dat we komend seizoen weer volledig aan de bak kunnen en dat de toeschouwers weer welkom zijn bij de wedstrijden.

Komende weken zal de JO19 trainen en enkele oefenwedstrijden spelen. Op 4 september begint de bekercompetitie thuis tegen Borger JO19 1. Tot dan op ’t Alterbarg!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 17 augustus 2021

 

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto