Artikel
Feestelijke opening vernieuwd kerkgebouw in Aalden

Na enkele jaren van voorbereiding is in het laatste kwartaal van 2020 en de eerste maanden van 2021 het kerkgebouw in Aalden drastisch vernieuwd. Vooral de kerkzaal is gemoderniseerd. De banken zijn verruild voor stoelen, waardoor de zaal multi-functioneel is geworden.

Het podium is uitgebreid en de verlichting is volledig vernieuwd. Ook het kerkelijk meubilair is vervangen en het orgel heeft een flinke schoonmaakbeurt gehad.
Daarnaast zijn de ontvangsthal, keuken en toiletten gemoderniseerd. Al met al een project dat in beperkte tijd met inzet van veel gemeenteleden en de nodige professionele hulp van leveranciers is gerealiseerd.

Vanwege de corona-beperkingen heeft het even geduurd, maar nu willen we toch op een feestelijke manier het resultaat laten zien aan onze dorpsgenoten in Aalden en Zweeloo, Benneveld, Meppen en Wezup. Ook willen daarvoor graag  mensen uit de andere Zanddorpen uitnodigen.

Op 11 september van 14.00 tot 16.00 uur houden we daarom ‘open huis’.

Iedereen is welkom om korter of langer te komen kijken en onder het genot van een kopje thee of koffie te zien hoe het geworden is.

Het geheel heeft een informeel karakter waarbij rond 15.00 u kort iets verteld wordt over de herinrichting van de kerkzaal. Ook is een fotopresentatie van de verbouwing te zien en we laten het orgel af en toe even horen.

Van harte welkom en graag tot ziens op 11 september, Kerkstraat 16 in Aalden!

Namen de kerkenraad van Aalden-Zweeloo, Hans Hordijk, voorzitter.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 31 augustus 2021

 

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Uitbreiding ambulancezorg vanuit locatie Zweeloo

UMCG Ambulancezorg heeft de diensten van de ambulancepost in Zweeloo - die sinds 2020  gehuisvest is naast de brandweerkazerne - aanzienlijk uitgebreid. “We zijn hier gestart met een avonddienst van 15:...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto