Artikel
Klaverjasclub De Joker is gestart ...

... met nieuwe competitie, maar zet ook winnaars van seizoen 2019/2020 nog even in het zonnetje. Klaverjasclub “De Joker” legde woensdag 15 september weer het eerste kaartje van het seizoen 2021-2022 na het uitbreken van de coronacrisis.

Een ieder was verheugd dat we elkaar weer mochten treffen om een kaartje te leggen.

Alvorens er werd gekaart werden de prijzen van het afgebroken seizoen 2019-2020 uitgereikt.Jan Beijering toonde zich deze periode de best presterende klaverjasser. De wisselbeker in de marsencompetitie ging naar Henk Boonstra.

Bij de jokercompetitie werd de eerste prijs voor de derde keer op rij gewonnen door Janneke Tangenberg. Ze mag daarom definitief de beker blijven afstoffen.

De prijzen werden uitgereikt door de aftredend secretaris Geert Holties.

Door het wegvallen van leden wordt de groep ieder seizoen kleiner, en nieuwe leden zouden dan ook meer dan welkom zijn op de gebruikelijke woensdagmiddag vanaf 13.30 uur in dorpshuis De Spil. De lat ligt niet hoog, dus kom gerust eens langs.

Opgave en inlichtingen Ton de Rooy (0591 - 372162)

Secretaris Geert Holties van klaverjasclub De Joker zette bij de start van de nieuwe competitie de winnaars van het seizoen 2019/2020 nog in het zonnetje : Jan Beijering (best presterende klaverjasser), Henk Boonstra (winnaar marsencompetitie) en Janneke Tangenberg (derde keer winnares van de jokercompetitie).

Oes Eig'n Kraantien d.d. 21 september 2021

 

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Fietspad richting Broekstukkenweg in Zweeloo ...

... gaat door, moet er medio 2023 liggen. Een hartenwens van Matine en Johan Kamps gaat eindelijk in vervulling, de aanleg van een fietspad vanaf de N381 tot aan de Broekst...

dinsdag, 30 november 2021

Lees verder

Ruimtegebrek, vier kerkbanken over

Heel veel dorpsbewoners hebben wel eens op de kerkbanken in de kerk van Zweeloo gezeten. Hoe mooi zou het zijn als je dit thuis ook kun...

dinsdag, 30 november 2021

Lees verder

Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto