.

.

 

.

Bhv2Day.nl zorgt niet alleen voor bedrijfshulpverlening:

... 'ook alles op gebied van arbo en milieu'. Gerwin Tiems en Melissa Gnodde verhuizen met Bhv2Day.nl naar een toplocatie in Oosterwolde, maar blijven wonen op een daalders plekje in Aalden.

Gerwin Tiems en Melissa Gnodde van Bhv2Day.nl arbo professionals hebben de bedrijfsactiviteiten verplaatst naar Oosterwolde.

De twee Aaldenaren waren al een tijd op zoek naar een locatie waar ze hun bedrijfsactiviteiten op een breed terrein van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening verder kunnen uitbouwen en klanten kunnen ontvangen voor opleidingen. Uiteindelijk liepen Gerwin en Melissa tegen het pand aan, van waaruit Heijmans Infra BV de afgelopen jaren de uitvoering van de nieuwe Frieslandroute heeft gecoördineerd.

Na een bezichtiging was het tweetal snel om. “Het pand ligt pal aan de afslag van N381 en bood alle ruimte die wij nodig hadden. Omdat wij niet echt gebonden zijn aan een locatie - onze klanten bestrijken een gebied van Delfzijl tot aan Utrecht -  zagen we in Oosterwolde wel een mooie kans om onze relaties in Noord-Nederland nog beter te kunnen bedienen”, vertellen Gerwin en Melissa, die wel blijven wonen op het daalders plekje aan de Gelpenberg in Aalden.

Arbo en milieu
Bhv2Day.nl arbo professionals is actief met BHV-opleidingen, maar tegenwoordig kan het begrip bedrijfshulpverlening veel breder getrokken worden. Gerwin zeg daarover: ‘Wij bieden bedrijven hulp op een breed terrein van arbo & milieu. We inventariseren de risico’s en zorgen voor een concreet advies voor een deugdelijke bedrijfshulpverleningsorganisatie en een actueel en goed uitgewerkt bedrijfsnoodplan.”

Interesse in arbeidsveiligheid en bedrijfshulpverlening
Het belang van goede bedrijfshulpverlening is volgens Gerwin Tiems groot. Hij heeft in zijn rol als brandweerman veel ervaring opgedaan in de professionele hulpverlening. "De interesse voor arbeidsveiligheid is hierdoor flink aangewakkerd. Soms zelfs al tijdens de inzet ging ik me een beeld vormen van hoe een calamiteit heeft kunnen gebeuren en wat er aan gedaan had kunnen worden om dit te voorkomen. Gezien mijn grote interesse voor arbeidsveiligheid, heeft mijn toenmalige werkgever mij de kans geboden om de HBO-opleiding Hogere Veiligheidskunde te gaan volgen. Zo is het balletje gaan rollen en runnen we nu al weer vele jaren Bhv2Day.nl.” 

Meer info? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerwin Tiems en Melissa Gnodde vinden in Oosterwolde – pal aan de afslag N381 - een geschikt bedrijfspand. ( Eigen foto )

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 januari 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel