.

.

 

.

Laat de banken met rust …

... want je kunt er heerlijk op zitten, tot rust komen en genieten van het mooi landschappelijke uitzicht! Wat is het toch een feest om in Aalden te mogen wonen.

Wat een heerlijke plek in Drenthe. De rust, de natuur en de vele ommetjes doen je goed. Vooral in deze Coronatijd.

In de eerste week van januari liepen we heerlijk te wandelen in en rondom Aalden. Dorpsbelangen Aalden heeft een paar jaar geleden een aantal banken gesponsord en op verschillende plekken laten plaatsen om voorbijgangers van het prachtige uitzicht te laten genieten.

Zo ook aan het fietspad vanaf de Marsstukken richting sportveld nabij de Aelderstroom. Afgelopen week liepen wij daar langs en wat schetste onze verbazing: alleen de rugleuningen stonden nog overeind.

Het zitgedeelte was er met grof geweld afgeslagen of getrokken……! “Misschien had iemand brandhout nodig”, zeiden wij uit de grap tegen elkaar. Maar om met zware planken te sjouwen is natuurlijk niet bepaald handig...... Bij nadere inspectie rondom de plaats delict zagen we een eindje verderop de houten planken van de zitting in de stroom liggen!

Met wat moeite hebben we die eruit kunnen vissen en weer op de bank gelegd. Bij thuiskomst de boormachine gehaald en teruggegaan om voor zover dat mogelijk was de bank weer aard en nagelvast te verbinden.

Wij hopen dat nog heel veel wandelaars met plezier jarenlang hier kunnen genieten van de rust en de natuur op deze bank en alle andere banken in onze mooie omgeving.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 januari 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel