Artikel
Uitnodiging ingebruikname info-app Zweeler kerk

Hierbij nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke ingebruikname van de nieuwontwikkelde app van de Zweeler kerk op vrijdag 15 oktober 16.00 uur.

                                            

Deze app, voor gebruik op uw mobiele telefoon en tablet, is ontwikkeld in samenwerking met studenten van NHLStenden in Emmen en maakt het mogelijk meer informatie te verschaffen over de bijzondere (historische) feiten in en om de kerk, ook wanneer deze niet geopend is. Deze informatie kan bij thuiskomst nog enkele dagen rustig worden bekeken.Tevens kan de gebruiker in de app algemene informatie,een agenda en de openingstijden terug vinden.

De Zweeler kerk hoopt hiermee te voldoen aan de vraag van passanten en andere geïnteresseerden in een tijd dat het voor ons steeds moeilijker is vrijwilligers te vinden om de kerk buiten de kerkdiensten te openen en mensen rond te leiden.Tevens hopen we hiermee een grotere groep te kunnen informeren over actuele ontwikkelingen.

Om 16.00 uur zal de app officieel in dienst worden genomen en is er aansluitend een borrel plus de mogelijkheid om de app uit te proberen op de eigen telefoon. Indien nodig kan er ondersteuning worden geboden en meer uitleg worden gegeven over de werking. De makers zullen hierbij aanwezig zijn.

Meer informatie over deze bijeenkomst kan worden verkregen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch via Gilbert Mulder: 06-15093277.

Namens de kerkenraad van de Zweelerkerk,
met vriendelijke groet,
BasGast, Scriba Zweeler kerk          

NB: U kunt de app nu al installeren, download de Zweeler kerk App in de App Store of Google Play of volg de link in de QR code hieronder.

           

Kerk van Zweeloo - De Wheem 10 - Zweeloo - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 12 oktober 2021

 

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Fietspad richting Broekstukkenweg in Zweeloo ...

... gaat door, moet er medio 2023 liggen. Een hartenwens van Matine en Johan Kamps gaat eindelijk in vervulling, de aanleg van een fietspad vanaf de N381 tot aan de Broekst...

dinsdag, 30 november 2021

Lees verder

Ruimtegebrek, vier kerkbanken over

Heel veel dorpsbewoners hebben wel eens op de kerkbanken in de kerk van Zweeloo gezeten. Hoe mooi zou het zijn als je dit thuis ook kun...

dinsdag, 30 november 2021

Lees verder

Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto