Artikel
Sweel verliest van HODO ...

... in gelijkwaardig duel: 1-2. Sweel was zondagmiddag op ’t Alterbarg gelijkwaardig aan HODO, maar verliest wel met 1-2.

Het had voor de ploeg van Jans Bos evengoed anders kunnen aflopen, aangezien de kansenverhoudingen tegen de formatie van oud-Sweel trainer Jannes de Lange in evenwicht waren.

Vanaf de eerste minuut ging het gelijk op. Geleidelijk aan had Sweel zelfs het betere veldspel. Tien minuten voor rust liet de thuisploeg het wat glippen en dat bleef niet zonder gevolgen. Uit een van richting veranderd schot – uit een afgeslagen hoekschop – kwam HODO op voorsprong.

Tweede helft
In de tweede helft kwam Sweel sterk uit de kleedkamer. Na een mooie combinatie kwam Richard Speelman één  op één tegenover de HODO-doelman en rondde het karwei met een schot in korte hoek bekwaam af :  1-1.

Het duel bleef gelijkwaardig. Uitgespeelde kansen voor de gasten uit Hollandscheveld waren op de vingers van één hand te tellen Tot Sander Danes ineens uit een lange bal alleen voor Haan kwam. Uit een lastige hoek stiftte de oud-doelman van HHC raak 1-2.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 november 2021

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto