Artikel
Nieuwjaarsloop Aalden Rondomme opnieuw jaar
uitgesteld …. hoop nu gevestigd op 2023! De jubileumeditie van de Aalden Rondomme – de 15e in successie - op zaterdag 8 januari is opnieuw met een jaar uitgesteld.

Volgens de organisatie is het op dit moment niet realistisch om de voorbereidingen in gang te zetten nu duidelijk is dat de aangescherpte coronamaatregelen voorlopig blijven gelden. “We hadden ons verheugd op de jubileumeditie, maar uiteraard willen we met het oog op de gezondheid geen enkel risico nemen.”
In een tijdsbestek van vijftien jaar is de nieuwjaarsloop uitgegroeid tot een welbekend sportevenement in de wijde omgeving. Ieder jaar trekken honderden fanatiekelingen de hardloopschoenen weer aan om het parcours langs en rondom het natuurgebied van Aalden en Zweeloo af te leggen. Aalden Rondomme voert de deelnemers door een landschappelijk omgeving en over goed geprepareerde wandelpaden.
“Wij hopen in 2023 de 15e editie te kunnen organiseren, zoals wij dat graag willen. Mét toeschouwers, mét vele vrijwilligers én uiteraard met veel gezonde en fitte lopers! Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een sportief 2022 !

Op zaterdag 8 januari a.s. zal er opnieuw geen startschot klinken voor de nieuwjaarsloop Aalden Rondomme. (Archieffoto Aalden Rondomme)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 7 december 2021

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

vv Sweel kiest voor Marnix Bakker (36) als nieuwe trainer

vv Sweel heeft Marnix Bakker aangesteld als nieuwe trainer voor komend seizoen. De 36-jarige inwoner van Oosterhesselen wordt de opvolger van Jans Bos, die na een seizoen vertrekt bij de zondag ...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto