Artikel
’t Witte Zand gaat over in andere handen
Camping en groepsaccommodatie ’t Witte Zand in Meppen gaat begin april over in andere handen. Na bijna dertig jaar vinden Jans (65) en Hettie (64) Manting de tijd rijp om het over te dragen. Carlo (57) en Carien (53) Veeger uit Texel worden de nieuwe eigenaren. Jans en Hettie Manting erkennen dat het geen gemakkelijk besluit is geweest om het recreatiebedrijf aan de Middendorpsstraat – de plek ook waar Jans Manting is geboren en getogen - van de hand te doen. “We hebben echter een leeftijd bereikt waarbij je er niet aan ontkomt om naar de toekomst te kijken. We hebben binnen onze familie helaas geen opvolgers en daarom met pijn in ons hart het besluit genomen om ‘’t Witte Zand te verkopen. Dit is sneller dan verwacht gelukt en dat betekent dat wij al met ingang van het nieuwe seizoen het stokje overdragen aan Carlo en Carien Veeger”, vertellen Jans en Hettie.

Het runnen van een camping is de twee eilandbewoners niet vreemd. Carlo en Carien hebben de afgelopen 25 jaar naast het boerenbedrijf de boerderijcamping Lindehoeve op Texel gerund.

’t Witte Zand zal ‘going concern’ worden overgedragen, waarbij de overdracht van contracten, jaarplaatsen en reserveringen is inbegrepen.

Jans (65) en Hettie (64) Manting hebben camping en groepsaccommodatie t Witte Zand in Meppen verkocht. (Eigen foto)

Bron: Dagblad van het Noorden

Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 december 2021

 
Willekeurige foto