.

.

 

.

Kledingmarkt bewoners asielzoekerscentrum groot succes

Op 6 april hebben wij de kledingmarkt op het AZC Zweeloo gehouden. Door een fantastische inzamelactie hebben wij erg veel kleding mogen ontvangen van inwoners van Aalden, Zweeloo en omstreken.

Wij willen jullie hiervoor bedanken! 

In de ochtend kwamen al veel bewoners op de kledingmarkt af. Zij waren erg enthousiast en kozen de leukste kledingstukken uit. Aan het einde van de middag mochten de bewoners, van de kleding die over was gebleven, nog weer een keuze maken. Ook van deze mogelijkheid werd veelvuldig gebruik gemaakt. 

Zowel voor ons als voor de bewoners op het azc was het een zeer geslaagde dag. Wij vonden het erg leuk om deze dag te organiseren.
We hopen dat dit voor herhaling vatbaar is. Wilt u meer informatie over het AZC Zweeloo? Volg dan het Instagram account: coa_azczweeloo 

Groetjes, Studenten leerjaar 2 van het Alfa College Hardenberg

Oes Eig'n Kraantien d.d. 20 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel