Artikel
Bhv2Day.nl zorgt niet alleen voor bedrijfshulpverlening:
... 'ook alles op gebied van arbo en milieu'. Gerwin Tiems en Melissa Gnodde verhuizen met Bhv2Day.nl naar een toplocatie in Oosterwolde, maar blijven wonen op een daalders plekje in Aalden.

Gerwin Tiems en Melissa Gnodde van Bhv2Day.nl arbo professionals hebben de bedrijfsactiviteiten verplaatst naar Oosterwolde.

De twee Aaldenaren waren al een tijd op zoek naar een locatie waar ze hun bedrijfsactiviteiten op een breed terrein van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening verder kunnen uitbouwen en klanten kunnen ontvangen voor opleidingen. Uiteindelijk liepen Gerwin en Melissa tegen het pand aan, van waaruit Heijmans Infra BV de afgelopen jaren de uitvoering van de nieuwe Frieslandroute heeft gecoördineerd.

Na een bezichtiging was het tweetal snel om. “Het pand ligt pal aan de afslag van N381 en bood alle ruimte die wij nodig hadden. Omdat wij niet echt gebonden zijn aan een locatie - onze klanten bestrijken een gebied van Delfzijl tot aan Utrecht -  zagen we in Oosterwolde wel een mooie kans om onze relaties in Noord-Nederland nog beter te kunnen bedienen”, vertellen Gerwin en Melissa, die wel blijven wonen op het daalders plekje aan de Gelpenberg in Aalden.

Arbo en milieu
Bhv2Day.nl arbo professionals is actief met BHV-opleidingen, maar tegenwoordig kan het begrip bedrijfshulpverlening veel breder getrokken worden. Gerwin zeg daarover: ‘Wij bieden bedrijven hulp op een breed terrein van arbo & milieu. We inventariseren de risico’s en zorgen voor een concreet advies voor een deugdelijke bedrijfshulpverleningsorganisatie en een actueel en goed uitgewerkt bedrijfsnoodplan.”

Interesse in arbeidsveiligheid en bedrijfshulpverlening
Het belang van goede bedrijfshulpverlening is volgens Gerwin Tiems groot. Hij heeft in zijn rol als brandweerman veel ervaring opgedaan in de professionele hulpverlening. "De interesse voor arbeidsveiligheid is hierdoor flink aangewakkerd. Soms zelfs al tijdens de inzet ging ik me een beeld vormen van hoe een calamiteit heeft kunnen gebeuren en wat er aan gedaan had kunnen worden om dit te voorkomen. Gezien mijn grote interesse voor arbeidsveiligheid, heeft mijn toenmalige werkgever mij de kans geboden om de HBO-opleiding Hogere Veiligheidskunde te gaan volgen. Zo is het balletje gaan rollen en runnen we nu al weer vele jaren Bhv2Day.nl.” 

Meer info? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Gerwin Tiems en Melissa Gnodde vinden in Oosterwolde – pal aan de afslag N381 - een geschikt bedrijfspand. ( Eigen foto )

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 januari 2022

 

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Uitbreiding ambulancezorg vanuit locatie Zweeloo

UMCG Ambulancezorg heeft de diensten van de ambulancepost in Zweeloo - die sinds 2020  gehuisvest is naast de brandweerkazerne - aanzienlijk uitgebreid. “We zijn hier gestart met een avonddienst van 15:...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto