.

.

 

.

Sweelpop pakt uit op 40-jarig jubileum!

Sweelpop voegt na Antoon, Diggy Dex en het Noordpool Orkest nog drie namen toe aan de line up! De volgende naam is een band die voor een knallend feest zal zorgen.

The Daredevils zijn tijdens het 40-jarig jubileum de rode draad van de avond. Met oude hits en meezingers zorgen ze altijd voor een feestje!

Tijdens het 40-jarig jubileum op 19 augustus komt het Noordpool orkest met vijf verschillende gastartiesten optreden. De eerste artiest die we bekend maken is Douwe Bob. Douwe Bob won de beste singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison! In augustus staat hij op het podium in Zweeloo om met het Noordpool orkest zijn muziek ten gehore te brengen! Daarnaast speelt Hannah Mae tijdens Sweelpop 2022 zowel met haar eigen band als samen met het Noordpool Orkest.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sweelpop 2022? Volg ons dan op instagram, like onze facebook-pagina en houd de website (www.sweelpop.nl) goed in de gaten.

Artikel geplaatst 20 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel