.

.

 

.

Website Zweeloo-Digitaal in een nieuw jasje

Het zal u niet ontgaan zijn dat de website Zweeloo-Digitaal inmiddels aardig verouderd is. Ook vertoont de site in toenemende mate beveiligingslekken.

Dit was een aanleiding om in het afgelopen jaar een nieuwe website te bouwen en deze zal binnenkort de oude vervangen.

In 2009 heeft Grietina v.d. Haak het initiatief genomen om de website Zweeloo-Digitaal te maken. De site is toen gebouwd door Roy Ahuis. De website is in hoofdzaak bedoeld als een archief van artikelen (voornamelijk uit OEK) over de voormalige gemeente Zweeloo en is eigendom van Dorpsbelangen Sweel.

Tijdens het installeren zal de site enige tijd niet bereikbaar zijn, wij vragen daarvoor uw begrip. Wij hopen dat u daarna met meer plezier de website zult bezoeken.

De webmasters Hanne en Dick van Bruggen

Artikel geplaatst: 22 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel