.

.

 

.

Meppen viert Koningsdag met vrijmarkt

We kunnen onze oranje pakken weer tevoorschijn halen: Koningsdag gaat dit jaar eindelijk weer door! En… dat blijft zeker niet onopgemerkt.

Er is namelijk van alles te doen in onze dorpen. Op De Tiphof in Meppen staat een vrijmarkt op het programma. Een gezellige markt waarbij iedereen op een kleedje of kraampje zijn of haar tweede hands spullen verkoopt. Er is ruimte genoeg, dus heb je nog spullen kom er gezellig bij.  Zelfs voor de jeugd is er mogelijkheid om veilig je koopwaar te stallen op de fraaie brink, dichtbij de mooie waterpomp.

De opbrengst komt ten goede aan een lekkere traktatie voor de bezoekers van De Adriana Hoeve. Maar wie weet scoor jij ook zelf een mooie opbrengst en ben je ook mooi van je spulletjes af!

Heb je belangstelling of vragen? Bel dan gerust even met 06 – 21 82 53 66.
De vrijmarkt op De Tiphof begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel