Artikel
Hoofdtrainer Hans Pullen verlaat Sportclub Zweeloo medio 2011

ZWEELOO/HARDENBERG - Aan de samenwerking tussen hoofdtrainer Hans Pullen (foto) en Sportclub Zweeloo komt na dit voetbaljaar een einde. Pullen (38) is bezig aan zijn tweede seizoen bij de zaterdagderdeklasser, die als nummer veertien de rij sluit in 3D Noord. In mei 2010 wist de Hardenberger te promoveren met Zweeloo, dat dankbaar gebruik maakte van de versterkte promotieregeling. De vijfde positie op de laatste speeldag in 4C bleek voldoende voor directe promotie.De club uit het Zuidoost-Drentse Zweeloo komt tijdens het huidige seizoen voor de eerste keer in de clubhistorie uit als derdeklasser, maar er werd nog geen wedstrijd gewonnen. Drie van de in totaal twaalf gespeelde wedstrijden eindigden onbeslist. Met twee uitduels tot aan de winterstop - tegen Fit Boys en ZZVV - plus nog twaalf resterende wedstrijden te gaan, hopen de selectie en begeleiding op een inhaalslag. Kan de gedenkwaardige ‘Houdini-act’ van 2004-2005 (als vierdeklasser, red.) herhaald worden, maar dan nu in de derde klasse?

Hans Pullen was in het verleden speler en jeugdtrainer van VV Bruchterveld, maar ook coach van SCD’83 A1 én het tweede herenteam uit Dedemsvaart. Voor de tijd bij zijn huidige club was de Overijsseler trainer van SV Nieuwleusen 2. Daar waar Sportclub Zweeloo op zoek moet naar een nieuwe hoofdtrainer, hoopt Pullen ooit eindverantwoordelijke te mogen zijn bij een club in district Oost. Dat is vooralsnog echter toekomstmuziek.

“We hebben het geluk tot nu toe absoluut niet aan onze zijde”, zegt Pullen. “We kampen met blessures (soms vijf basisspelers, red.) en zijn een paar keer erg sneu weggekomen.”

 

Zoeken in de site

Willekeurige foto