Artikel
Sportclub Zweeloo in voorbereiding op tweede seizoenshelft ‘10-’11

De eerste selectie van Sportclub Zweeloo bereidt zich voor op de tweede helft van het seizoen 2010-2011. Zweeloo speelt in dat kader twee oefenwedstrijden en wel tegen twee buurmannen: SV Nieuw Balinge en VV KSC. Op zaterdag 22 (uit tegen Fit Boys) en 29 januari (ZZVV uit) staan - ijs en weder dienende - alweer de eerste inhaalwedstrijden in de derde klasse D voor de deur. Heel veel tijd is er dus niet.

Eerst, echter, gaat Zweeloo op zaterdag 15 januari op bezoek bij zaterdagvierdeklasser SV Nieuw Balinge. De buurman uit Nieuw Balinge werd afgelopen seizoen kampioen in de zesde klasse, maar promoveerde zelfs naar de vierde klasse! In de play-offs werd afgerekend met VV Appingedam. Vandaag de dag sluit SV Nieuw Balinge de rij in 4D.  Net als Zweeloo werd er nog niet gewonnen in competitieverband en de achterstand op nummer dertien VV POTETOS uit Groningen bedraagt zes punten.

Op woensdag 19 januari ontvangt Zweeloo zondagvijfdeklasser VV KSC uit het buurdorp Schoonoord tijdens een lichtwedstrijd. De Kiel Schoonoord Combinatie heeft als ex-vierdeklasser de weg omhoog gevonden na een stroeve start in 5H. Hoewel KSC op dit moment vijfde staat, is de achterstand op koploper SVBC slechts vier punten. KSC heeft overigens de meest productieve ploeg in 5H. Andere clubs in deze klasse zijn onder meer de streekgenoten SV DSC’65 (achtste), VV VIOS Oosterhesselen (zevende) en VV Witteveense Boys’87 (zesde).

Foto: Marjan Koopman

 

Zoeken in de site

Willekeurige foto