Artikel
Johan Knoll nieuwe hoofdtrainer Sportclub Zweeloo

ZWEELOO – Johan Knoll is na dit voetbaljaar de nieuwe hoofdtrainer van zaterdagderdeklasser Sportclub Zweeloo. De 40-jarige inwoner van Meppel tekent een contract voor één seizoen bij de debutant in de derde klasse D van het district Noord. Na de zomer begint de geboren en getogen Rouvener aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Op dit moment traint Knoll het tweede herenteam van zaterdagclub ASC’62 uit het Overijsselse Dalfsen.


De oud-voetballer van SC Rouveen begon zijn trainersloopbaan bij de jeugd van dezelfde club. Daarna voorzag Knoll FC Meppel A1 van oefenstof. Ook was hij trainer-coach van het zogeheten onder 23 team van deze vereniging. Daarnaast liep hij stage bij FC Meppel 1. Na ‘vier jaar FC Meppel’ vertrok de Meppeler na afloop van het seizoen 2009-2010 naar ASC’62 (Algemene Sportclub op Christelijke grondslag).

Zijn spelers van het tweede team nemen het in de reserve tweede klasse (district Oost) op tegen onder meer ASV Dronten 2, OZC Ommen 2 en DOS Kampen 2. Ondertussen wordt de zevende positie ingenomen. Het eerste team van ASC’62 komt overigens uit in de tweede klasse.

Met de tweede seizoenshelft voor de boeg staat Zweeloo veertiende in 3D. De achterstand op het Luttelgeester SV TONEGO, dat twee duels minder in de benen heeft, bedraagt drie punten.

 

Zoeken in de site

Willekeurige foto