.

.

 

.

Debat speelzaalverhuizing Aalden

AALDEN - De verhuizing van de peuterspeelzaal in Aalden krijgt een politiek staartje. Oppositiepartij PAC wil volgende week in de gemeenteraad van Coevorden een interpellatie-debat. Het college van B en W besloot vorige maand dat peuterspeelzaal Oes Speulplekkien met Drieluik Kinderopvang meeverhuist naar het voormalige gemeentehuis in Zweeloo. De ouders willen dat de peuterspeelzaal op de huidige plek blijft. PAC vindt dat het college van B en W de verhuizing had moeten bespreken met de gemeenteraad en wil dat het besluit wordt opgeschort. De partij vraagt zich af of er wel goed is gekeken naar mogelijkheden om de peuterspeelzaal op de huidige locatie te houden.

 

Bijschrift foto: Door de verregaande samenwerking tussen Drieluik Kinderopvang en de Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Coevorden (SPGC) is er onvoldoende ruimte om de activiteiten in De Aeldermeent voort te zetten. De oudercommissie van de peuterspeelzaal is fel gekant tegen dit besluit en is begin dit jaar opgestapt. (Foto: Ruud Janse Fotografie) {jcomments on}

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel