.

.

 

.

Bedankt! Het was fantastisch.... !

De organisatie van de Nieuwjaarsloop Aalden Rondomme bedankt de in totaal 100 vrijwilligers voor hun grandioze inzet; zowel tijdens als bij de voorbereidingen van deze prachtige hardloopcross. Op sportpark 't Alterbarg, maar ook ver daarbuiten langs de route hebben de verkeerbegeleiders, routebegeleiders, voorfietsers, EHBO'ers, parcoursverbeteraars en alle andere vrijwilligers veel werk verzet. Dankzij jullie inzet kan dit evenement in deze vorm plaatsvinden. Jullie hebben de kou getrotseerd en zijn elk jaar weer een grote steun voor onze organisatie. Wij mogen terugkijken op een bijzonder geslaagde dag. Nogmaals heel veel dank !

Ook bedanken wij de bedrijven die ons, op wat voor manier dan ook, ondersteund hebben om deze hardloopcross weer te doen slagen. Met name: Reuvers Buro voor Groene Ruimtes - Holland Intermediar Gees - Rabobank - Fleuri Kado Bloemen - Westerhof Aannemersbedrijf - Auto Mekkes - Coop Weggen - Brouwer Logistiek - Nijenbanning Kraamverhuur - GT Recreatie Techniek - TDS Stevens - Gemeente Coevorden - Emco - Run 2 day Emmen - Ruud Janse Fotografie - Evelien Klasens Fotografie - Stichting Sportpark Alterbarg Zweeloo
Tot een volgende keer!
~ Organisatie Aalden Rondomme Nieuwjaarsloop ~


Bijschrift foto: Aalden Rondomme werd mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers. De organisatie is reuze trots op deze enthousiaste groep. In de bestuurskamer van sportpark 't Alterbarg worden de laatste puntjes op de i gezet. (Foto: Ruud Janse Fotografie) {jcomments on}

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel