.

.

 

.

Open dag De Krosbulten in teken van afscheid

Op vrijdag 8 juli van 15.00 uur tot 17.30 uur

Wezup - De komende periode staat bij o.b.s. De Krosbulten in Wezup in het teken van afscheid en terugblikken. De deuren van de kleinste school van Nederland gaan na de zomervakantie definitief op slot. Met een speciaal gevoel wordt toegewerkt naar de laatste schooldag. Directeur Egbert Schepers legt uit dat ouders en het schoolteam hebben besloten om in een bescheiden vorm afscheid te nemen van 'De Krosbulten.'

In dat kader staat er op vrijdag 8 juli een open dag op het programma. 'We willen iedereen in de gelegenheid stellen om nog één keer door de school te dwalen. De vrije inloop van 15.00 uur tot 17.30 uur is voor oud-leerlingen, oud-leerkrachten, dorpsbewoners en iedereen die zich betrokken voelt bij de school in Wezup. Bezoekers kunnen dan kennis nemen van het huidige onderwijs en kunnen samen herinneringen ophalen over de tijden van weleer. Geen heuse reünie, maar wel een mini-expositie van oude klassenfoto’s, een doorlopende powerpoint voorstelling en verkoop van oude schoolspullen. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.' Voor elke bezoeker is er bovendien een passend afscheidscadeautje.

'Om enig idee te hebben van het aantal mensen dat we mogen verwachten, vragen we u om een aanmelding te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met het telefoonnummer van de school 0591 – 37 1324.'

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel