.

.

 

.

Kunst? Oordeelt u zelf….

Ongeveer drie maanden geleden hebben wij u in OEK kennis laten maken met één van de drie nieuwste aanwinsten van het kunstproject Dorpsgezichten: Het Gebint.

Geplaatst achter Oud Aalden, bij het begin van het fietspad naar Oosterhesselen, zorgde het kunstwerk voor nogal wat discussie.

 

Deze week laten wij u kunstwerk nummer twee zien. Op het parkeerterrein van Staatsbosbeheer aan de Schapendijk staat sinds kort de “Drenthe Cathedral”, de Drentse kathedraal. De Amerikaan Herb Parker is de bedenker van dit uit zo’n 400 palen rondhout opgetrokken bouwwerk.

 

 

Ongetwijfeld zal ook dit kunstwerk weer veel reacties oproepen. De één zal het mooi vinden en de ander totaal niet. De één zal het passend in de omgeving vinden en de ander noemt het geldverspilling. Kortom, er is geen onderwerp waarover de meningen zoveel uiteenlopen als kunst. Maar oordeelt u zelf maar!

Bijschrift foto: Kunst aan de Schapendijk (foto Ina Brinks)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel