Sport en welzijn
Atleet Gerrit Lahuis (70) uit Aalden ...
... doorbreekt ondanks zijn ziekte magische grens van 100.000 kilometer. Ruim 35 jaar was Gerrit Lahuis een fanatiek atleet. In mei 2018 werd bij hem de ziekte van Parkinson vastgesteld. Een hersenaandoening, die de aansturing van spierbewegingen aantast.
Lees meer...
 
HVZ/Vivendi pakt op valreep punt tegen Cirkeltijgers

De handbaldames van HVZ/Vivendi zijn het seizoen in de hoofdklasse gestart met een gelijkspel. In sporthal De Goorn werden in een aantrekkelijk duel de punten gedeeld met het stad-Groninger Cirkeltijgers : 22-22.

Lees meer...
 
Kinderen van LOL Kinderopvang tennissen bij LTC Zweeloo
De jeugd heeft de toekomst! Dat geldt ook zeker voor tennisvereniging LTC Zweeloo. Daarom haakte de club afgelopen week enthousiast in op alle activiteiten rondom de Nationale Sportweek.
Lees meer...
 
Alles klopte tijdens vierde editie Zwembad Zweeloo Cross Triathlon
Een mooi deelnemersveld, een uitdagend parcours, perfecte organisatie en voortreffelijke weersomstandigheden voor een triathlon. Iedereen was het er na afloop dan ook over eens : de vierde editie van de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon is zaterdag zeer succesvol verlopen.
Lees meer...
 
Sfeervol einde van een mooi zwemseizoen
De baantjestrekkers van Zwembad Zweeloo kregen de afgelopen week al een warming-up naar de traditionele laatste zwemdag-act van de badjuffen Aletta en Hennie.
Lees meer...
 
Olga Commandeur brengt ouderen in De Korenhof in beweging

Ook bewoners van de Korenhof in Aalden moesten eraan geloven in de Nationale Sportweek. Niet achter de geraniums wegkruipen maar actief blijven voor lichaam en geest. Die boodschap had Olga Commandeur (62) in petto voor de bewoners van het woonzorgcentrum.

Lees meer...
 
Open Huis van SV Willem Tell schot in de roos
Kruisboogvereniging huldigt jubilarissen Albert Spijkman en Lammert Alting. Het was afgelopen zaterdag een uitgelezen kans om kennis te maken met de schietsport. SV Willem Tell zette tijdens het Open Huis - onder prima weersomstandigheden - de deuren wagenwijd open.
Lees meer...
 
Zweeloo is klaar voor Cross Triathlon 2021
Komende zaterdag staat de 4e editie van de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon op het programma. De organisatoren zijn er helemaal klaar voor !
Lees meer...
 
Wandelvoetbal staat bij vv Sweel op de kaart,
maar nieuwe aanwas is van harte welkom! Iedere woensdagavond vanaf 20.00 uur op ‘t Alterbarg.
Lees meer...
 
"Een Frisse Start voor iedereen…!"
S.V. Willem Tell organiseert op 18 september a.s. Open Huis : "Een Frisse Start voor iedereen…!" Schietvereniging Willem Tell organiseert omdat het weer kan, een openingsdag voor alle inwoners van de voormalige gemeente Zweeloo en omliggende gemeenten.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 44

Zoeken in de site

Sportnieuws

Atleet Gerrit Lahuis (70) uit Aalden ...

... doorbreekt ondanks zijn ziekte magische grens van 100.000 kilometer. Ruim 35 jaar was Gerrit Lahuis een fanatiek atleet. In mei 2018 werd bij hem de ziekte van Parkinson vastgesteld. Een her...

donderdag, 7 oktober 2021

Lees verder

HVZ/Vivendi pakt op valreep punt tegen Cirkeltijgers

De handbaldames van HVZ/Vivendi zijn het seizoen in de hoofdklasse gestart met een gelijkspel. In sporthal De Goorn werden in een aantrekkelijk duel de punten gedeeld met het stad-Groninger Cirkeltijgers : 22-22...

dinsdag, 5 oktober 2021

Lees verder

Kinderen van LOL Kinderopvang tennissen bij LTC Zweeloo

De jeugd heeft de toekomst! Dat geldt ook zeker voor tennisvereniging LTC Zweeloo. Daarom haakte de club afgelopen week enthousiast in op alle activiteiten rondom de Nationale Spo...

dinsdag, 28 september 2021

Lees verder
Willekeurige foto