Sport en welzijn
Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...
Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomme.
Lees meer...
 
LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hun inzet.

Lees meer...
 
100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Sweel.

Lees meer...
 
Winter of niet, Anke, Maaike, Yvonne, Hilly en Trees
... duiken meerdere keren per week de Kibbelkoele. Voor Anke, Hilly, Yvonne, Trees en Maaike is winterzwemmen bijna dagelijkse kost. De vijf sportvriendinnen uit Aalden, Meppen en Zweeloo dompelen zich meerdere keren per week in het steenkoude water van de Kibbelkoele in Noord-Sleen.
Lees meer...
 
Secretaris Katrin van Opijnen-Hagemann (50) al jaren nauw aan De Alterbergruiters verbonden

“Een dag zonder paard, is een dag niet geleefd”. Katrin van Opijnen-Hagemann uit Oosterhesselen - secretaris van De Alterbergruiters - steekt haar onblusbare passie voor de paardensport én voor de Zweeler rij- en ponyvereniging niet onder stoelen of banken.

Lees meer...
 
Dames VV Sweel tonen fanatisme:
" 's Avonds niet trainen? Dan doen we dat toch gewoon in de ochtend om 6 uur". Wat begon als een geintje, werd voor de dames van vv Sweel als snel werkelijkheid: mochten ze niet in de avond hun training afwerken, dan was de vroege ochtend een prima alternatief.
Lees meer...
 
Nieuwjaarsloop Aalden Rondomme opnieuw jaar
uitgesteld …. hoop nu gevestigd op 2023! De jubileumeditie van de Aalden Rondomme – de 15e in successie - op zaterdag 8 januari is opnieuw met een jaar uitgesteld.
Lees meer...
 
100 jaar voetbal vvSweel

De naam Koopman loopt al halve eeuw als rode draad door voetbalclub. Dat de familie Koopman uit Aalden onlosmakelijk verbonden is met vv Sweel, mag geen geheim heten. De liefde voor het voetbal in Zweeloo heeft bij Jan en zijn twee zoons Jan Rein en Remko altijd voorop gestaan.

Lees meer...
 
Sweel verliest van HODO ...

... in gelijkwaardig duel: 1-2. Sweel was zondagmiddag op ’t Alterbarg gelijkwaardig aan HODO, maar verliest wel met 1-2.

Lees meer...
 
HVZ/Vivendi ten koste van SDOL ...
... naar eerste seizoenszege. In de hoofdklasse heeft HVZ/Vivendi ten koste van SDOL zijn eerste zege van het seizoen geboekt.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 46

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto