Sport en welzijn
Handbalvereniging HVZ-Vivendi
Aan: Alle handballiefhebbers van de gemeente Coevorden. Handbalvereniging HVZ-Vivendi is vooral een leuke en gezellige handbalclub waar spelplezier voor de leden als belangrijkste prioriteit geldt.
Lees meer...
 
Sein op groen voor 4e Zwembad Zweeloo Cross Triathlon

Recreanten, duuratleten en kids kunnen op zaterdag 25 september a.s. volop bewegen. Afgelopen jaar gooide het coronavirus nog roet in het eten van de vierde editie van de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon, maar als alles meezit kunnen de seinen op zaterdag 25 september op groen worden gezet.

Lees meer...
 
Sweel opnieuw naar ‘onbekend terrein’,
... maar wel samen met Protos en Raptim. De nieuwe competitie-indeling voor het seizoen 2021-2022 leverde vv Sweel twee interessante derby's op. De KNVB heeft Protos en Raptim - en opnieuw vv Sweel - in de 3e klasse D geplaatst.
Lees meer...
 
Clash tussen kleine dorpen tijdens

... de ‘Halftimeshow’ Mepper Voetbal. Zoals al eerder genoemd in het OEK was het bestuur van SV Möpp’n bezig met het organiseren van een extra sportief element voor hun tweejaarlijks voetbaltoernooi.

Lees meer...
 
Stichting Zwembad Zweeloo en de Aelderzwemschool pakken groots uit
Het zwembad zag het openingsfeest van het zwemseizoen, eerder op 15 mei, letterlijk in het water vallen door de slechte weersomstandigheden. Maar toen bleek dat De Aelderzwemschool van Henny Nijenbanning en Aletta Kwant dit jaar maar liefst 20 jaar bestaat (waar blijft de tijd?) werden de handen snel in elkaar geslagen en de schouders eronder gezet om er zaterdag 3 juli gezamenlijk een knalfeest van te maken.
Lees meer...
 
Verzorger Jan Timmer zwaait na ruim dertig jaar af bij vv Sweel
Ze hoopten er stiekem op dat hij er toch nog weer een jaartje aan vast zou knopen, maar na ruim dertig jaar heeft Jan Timmer recht van spreken : de Aaldenaar zette afgelopen maand een punt achter zijn job als verzorger van vv Sweel.
Lees meer...
 
vv Sweel zwaait trainer-coach Jarno Rotgers uit

vv Sweel heeft afgelopen week trainer-coach Jarno Rotgers uitgezwaaid.  Uiteraard gebeurde dat coronaproof, zoals eigenlijk het hele seizoen in het teken stond van beperkingen. Ondanks dat heeft Jarno de spirit en het plezier bij de selectie weten te behouden.

Lees meer...
 
Zwembad Zweeloo zoekt jou!

Vrijwilligers gezocht! Tijdens én buiten het zwemseizoen van Zwembad Zweeloo wordt er hard gewerkt in en om het zwembad om zaken te verbeteren of te onderhouden. Daarnaast streven we ernaar een schone en goed georganiseerde voorziening te zijn voor ons dorp en omgeving.

Lees meer...
 
Werkgroep Duofietsen zoekt..........
Werkgroep haalt ouderen naar buiten met de duofiets, maar zoekt met spoed naar een geschikte stallingsruimte voor twee duofietsen.
Lees meer...
 
Mooie seizoensafsluiting jeugd vv Sweel
Zaterdag 12 juni jl. organiseerde vv Sweel de seizoensafsluiting voor de jeugd van vv Sweel. Een heel bijzonder seizoen mag je wel zeggen, waar het strikte coronaprotocol ons lange tijd in de greep hield.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 45

Zoeken in de site

Sportnieuws

Sweel verliest van HODO ...

... in gelijkwaardig duel: 1-2. Sweel was zondagmiddag op ’t Alterbarg gelijkwaardig aan HODO, maar verliest wel met 1-2....

dinsdag, 30 november 2021

Lees verder

HVZ/Vivendi ten koste van SDOL ...

... naar eerste seizoenszege. In de hoofdklasse heeft HVZ/Vivendi ten koste van SDOL zijn eerste zege van het seizoen geboekt...

dinsdag, 30 november 2021

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel

Herinneringen ophalen met erelid Jan Brinks aan kleurrijk voetbalverleden. Jan Brinks volgt anno 2021 de ontwikkelingen van het voetbal in Zweeloo op gepaste afstand, maar dat was in het recente ver...

dinsdag, 30 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto