Sport en welzijn
Loopclinic AaldenRondomme

 
Verkiezing 'Zwembad van het jaar'

Coevorden/regio - De zwembaden in de gemeente Coevorden kunnen 'Zwembad van het jaar' worden. Om deze titel te verkrijgen, moeten zoveel mogelijk mensen hun stem uitbrengen via www.zwembadvanhetjaar.nl Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een reis voor twee personen naar het grootste zwembad ter wereld en vele andere leuke prijzen.

De verkiezing gaat namelijk om de waardering van de bezoekers van het zwembad! Bij het uitbrengen van een stem wordt een waarderingscijfer gevraagd voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en hygiëne. Per provincie dingt vervolgens het zwembad met de hoogste gemiddelde score mee naar de titel 'Zwembad van het jaar'.

Lees meer...
 
Moves & Skills Techniek Kampioenschappen 2010

Afgelopen donderdag 28 oktober werden bij voetbalvereniging K.S.C. in Schoonoord weer de Moves & Skills Techniek Kampioenschappen 2010 gehouden. Het basisprincipe van deze officiele Nederlandse Techniek Kampioenschappen ligt in de Moves & Skills zoals Rene Meulensteen (assistenttrainer van Alex Fergusson) deze aanleert bij de selectiespelers van Manchester United. Deze kampioenschappen worden het hele jaar bij verschillende voetbalverenigingen gehouden en iedereen die mee wil doen kan zich opgeven. Voetballers in de leeftijdcategorie van 7 t/m 14 jaar gaan dan onder begeleiding van gediplomeerde techniektrainers een hele dag trainen op voetbaltechniek in Moves & Skills oefen- en spelvormen.

Lees meer...
 
Techniek-clinic voor spelers JVS

Dinsdag 26 oktober was het een drukte van belang op Sportpark ’t Alterbarg.

Wat was er aan de hand? Normaliter trainen de A t/m E- junioren van JVS (Jeugd Voetbal Sweel) tweemaal in de week en de F-jes eenmaal. En nu, op deze dinsdag in de herfstvakantie, kregen ze de mogelijkheid om een extra dag aan voetbal te besteden. Kregen ze de kans om een groot gedeelte van de dag bezig te zijn met voetbal en volledig gericht op techniek.

Lees meer...
 
Skiseizoen is weer begonnen

Het skiseizoen op de kunstskibaan 't Kuierpadtien in Wezuperbrug is weer van start gegaan en skiërs kunnen zich dichtbij huis voorbereiden op de actie in de bergen. 'Met het skiën op de kunstbaan combineert men sport, gezondheid en voorbereiding tot één activiteit', zegt coördinator Klaas Tiktak van het instructieteam van 't Kuierpadtien.

Het nut van skiën op een kunstskibaan kan Tiktak in drie woorden samenvatten: voorbereiding, veiligheid en vaardigheid. 'Met deze drie-eenheid willen we dan ook graag propaganda maken. Onze opzet is om belangstellenden kennis te laten maken met de veelzijdige aspecten van het skiën.

Lees meer...
 
Zweeloo in de ban van Coop-voetbalplaatjesactie

De laatste dagen en weken wordt in voetbalminnend Zweeloo bijna nergens anders over gesproken. Dé voetbalplaatjes komen eraan! De lokale voetballiefhebbers maken zich en masse op voor een voor Zweeler begrippen unieke spaaractie. In Zweeloo sparen ze de komende weken geen plaatjes van landelijk bekende voetballers als Ibrahim Affelay, Luis Suárez of Demy de Zeeuw. In het dorp draait het om lokale toppers en om de talenten in de dop. Supermarkt Coop Weggen in Aalden gaat in samenwerking met ZBC, Sp. Zweeloo en Jeugd Voetbal Sweel (JVS) een voetbalalbum uitgeven, waarin alle spelers van de senioren- en jeugdteams van de drie Zweeler clubs een plaatsje krijgen.
Lees meer...
 
Mark Evenhuis (15) vlagdrager bij Champions Leagueduel Ajax – Auxerre

De échte voetbalwatchers kennen het ongetwijfeld. Vlak voor een Champions Leagueduel zie je in de middencirkel een grote vlag worden gewapperd, waarna beide teams met de Champions Leaguehymne het veld betreden. Veel jeugdvoetballers hebben er ooit wel eens van gedroomd om bij zo’n entree op het veld te staan.

 

Komende dinsdag krijgt JVS-speler MARK EVENHUIS uit Meppen zijn droomkans en staat hij voor het oog van een miljoenenpubliek op de middencirkel van de Amsterdam Arena.

Lees meer...
 
Clubkampioenschappen Dames en Heren Dubbel LTC Zweeloo 2010

Afgelopen week, 16 t/m 19 september, vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen

Dames en Heren dubbel plaats bij tennisvereniging LTC Zweeloo.

Negen dames koppels en zes heren koppels streden drie dagen om de bovenste plaatsen. Het weer was wat wisselvallig, maar tussen de buien door kon het programma goed afgewerkt worden.
De voorronde bestond voor alle koppels uit twee wedstrijden van een uur.

Lees meer...
 
50 jaar Willem Tell, een schot in de roos

Kruisboogschietvereniging Willem Tell vierde de afgelopen twee weekenden twee hoogtepunten: het 50-jarig jubileum van de vereniging en de 25e editie van het populaire Rabo-dorpentoernooi. Weliswaar had de 25e strijd tussen de zes dorpen vorig jaar al plaatsgevonden, maar het bestuur van Willem Tell had terecht besloten de viering hiervan uit te stellen tot september 2010 en te combineren met het 50 jarig jubileumfeest.

Lees meer...
 
Vierspan Manting wint in Assen
De mencombinatie van Jans Manting heeft afgelopen weekend op de terreinen van Hippisch Evenementencentrum Sunrise Stables in Assen de nationale menwedstrijd van Assen gewonnen.
Voor de vierspancombinatie uit Meppen was het de laatste serieuze testcase voor het naderende Nederlands Kampioenschap (NK) in Deurne. Na een goede trainingsweek, samen met trainer Leo Kraaijenbrink, verliep het in Assen allemaal op rolletjes. Vooral in de dressuur toonden de pony's de juiste vorm. De overgangen waren goed, de figuren liepen redelijk en dat resulteerde na een oordeel in de eerste plaats met 54 punten. Over de vaardigheid was Manting iets minder te spreken. 'De pony's waren sterk en we konden het tempo niet goed rijden.
Bijlagen:
Ga naar de URL <code>http://www.youtube.com/watch?v=7uGjQrsLvKw</code>watch
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 41 42 43 44 45 46 Volgende > Einde >>

Pagina 41 van 46

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto