Gemeentelijk Nieuws
Historische Vestewandeling ...

... met een hapje en een drankje door Coevorden. Op zaterdag 22 en zaterdag 29 mei wordt in Coevorden een Vestewandeling georganiseerd door de horeca in het centrum van Coevorden, het centrummanagement en Magisch Drenthe.

Lees meer...
 
Gemeenteraad organiseert webinar over duurzaam verwarmen

De leden van de raadswerkgroep Duurzaamheid organiseren op 20 mei een webinar over duurzaam verwarmen. Het webinar is gericht op inwoners van de gemeente Coevorden. Je kunt je vanaf vandaag gratis aanmelden via Gemeenteraad Coevorden

Lees meer...
 
Binnenkort in de gemeente Coevorden:

... extra kansen voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ieder kind heeft talent en verdient gelijke kansen voor de toekomst. Ondanks dat Nederland een ontwikkeld land is,zijn gelijke kansen nietvoor ieder kind vanzelfsprekend.

Lees meer...
 
Ferry Booij uit Aalden ‘Raadslid van de Week’

Fractievoorzitter Ferry Booij van BBC2014 is door de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden uitgeroepen tot Raadslid van de Week. In een uitgebreid interview met de redactie van raadsleden.nl gaat Booij in op zijn motivatie voor het raadswerk in de gemeente Coevorden. En de motivatie waarom de politicus uit Aalden zich inzet voor Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014), de grootste fractie in de gemeenteraad van Coevorden.

Lees meer...
 
Uitnodiging Webinars Drents Energieloket

In samenwerking met het Drents Energieloket sturen we jullie graag de volgende uitnodiging door.

Beste lezer,

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 71

Zoeken in de site

Willekeurige foto