Gemeentelijk Nieuws
Maatschappelijk Welzijn Coevorden lanceert beslisboom.

Door de maatregelen ten aanzien van COVID-19 liggen veel activiteiten, zowel van Maatschappelijk Welzijn Coevorden als van andere organisaties, stil. We moeten zoveel mogelijk thuis blijven en elkaar niet teveel opzoeken.

Lees meer...
 
Welke Corona steun is er voor organisaties in de gemeente Coevorden?
De uitbraak van Corona heeft voor een grote groep mensen grote gevolgen. Ook voor inwoners van de gemeente Coevorden. We willen, zodra dat weer kan, het liefst het normale leven hervatten. Dat is echter niet voor alle inwoners gemakkelijk.
Lees meer...
 
Historische Vestewandeling ...

... met een hapje en een drankje door Coevorden. Op zaterdag 22 en zaterdag 29 mei wordt in Coevorden een Vestewandeling georganiseerd door de horeca in het centrum van Coevorden, het centrummanagement en Magisch Drenthe.

Lees meer...
 
Gemeenteraad organiseert webinar over duurzaam verwarmen

De leden van de raadswerkgroep Duurzaamheid organiseren op 20 mei een webinar over duurzaam verwarmen. Het webinar is gericht op inwoners van de gemeente Coevorden. Je kunt je vanaf vandaag gratis aanmelden via Gemeenteraad Coevorden

Lees meer...
 
Binnenkort in de gemeente Coevorden:

... extra kansen voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ieder kind heeft talent en verdient gelijke kansen voor de toekomst. Ondanks dat Nederland een ontwikkeld land is,zijn gelijke kansen nietvoor ieder kind vanzelfsprekend.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 73

Zoeken in de site

Willekeurige foto