Zweeloo Digitaal
Sp.Zweeloo
Eerste punt ooit voor SC Zweeloo op derde klasse niveau

ZWEELOO – Medio oktober was het zover: het eerst punt (ooit) voor SC Zweeloo in de derde klasse. Thuis tegen VV Vitesse’63 uit Koekange bleef zaterdag de 0-0 tussenstand tot aan het laatste fluitsignaal staan op het digitale scorebord. Dat mag gerust een klein wonder heten, want beide clubs kregen riante kansen op meer dan een puntendeling. Tijdens het laatste kwartier lukte het SC Zweeloo niet te profiteren van een man meer situatie. Middenvelder Pieter Hoekstra moest er terecht af na zijn tweede gele kaart.

Lees meer...
 
SC Zweeloo geeft in eerste helft niet thuis en verliest bij Gorecht

HAREN – SC Zweeloo heeft het nog altijd zwaar tijdens het debuutjaar in de derde klasse (D). Ook na de zesde wedstrijd heeft de ploeg van Hans Pullen nog geen punt in het bezit. De nieuwe nummer vier van de ranglijst VV Gorecht won zaterdag met 3-0 in Haren. De eindstand was na nog geen 25 minuten bepaald en dat is te snel. De jonge Groningers - de ‘oudste’ speler van de selectie is 25 jaar - waren heer en meester en scoorden via spelmaker Tiemen Jaarsma (2) en middenvelder Joost van Hoff. SC Zweeloo wordt ondertussen geplaagd door blessures en een schorsing.

Lees meer...
 
SC Zweeloo voorlopig laatste in 3D na ruim verlies in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – SC Zweeloo kent een moeizame competitiestart in de derde klasse D. Ook na de vierde wedstrijd ‘wacht’ de door blessures geplaagde ploeg nog op de eerste punten. Het eerste gedeelte van de wedstrijd van zaterdag bij medepromovendus VV Klazienaveen was niet onaardig. De gasten kregen dan ook een kans op de 0-1, maar het was Klazienaveen dat de score opende. Daarna ging het (te) snel. Na een 3-0 ruststand won de nummer twee van de ranglijst uiteindelijk met 5-1.

Lees meer...
 
SC Zweeloo redt het thuis niet tegen sterk Nagele

ZWEELOO – Ook tijdens de tweede thuiswedstrijd in de derde klasse ging SC Zweeloo met drie doelpunten verschil onderuit. Deze keer was de nederlaag verdiend te noemen, want het even jonge als sterke VV Nagele uit de verre Noordoostpolder profiteerde zaterdag van een zwak optreden van de in verdedigend opzicht gehavende thuisclub. Na een half uur wedstrijd stond het al 0-3. Bertin Kiers deed nog wel iets terug, maar na de 1-3 ruststand hadden de talentvolle Flevolanders het laatste woord: 1-4.

Lees meer...
 
SC Zweeloo tegen SC Rouveen in tussenronde bekertoernooi

Het lot heeft vrijdag bepaald dat SC Zweeloo een tussenronde speelt tijdens het bekertoernooi voor standaardteams in district Noord. Op dinsdag 19 of woensdag 20 oktober treffen de Zuidoost-Drenten thuis een tweedeklasser uit een kerkdorp in Overijssel, SC Rouveen 1. De wedstrijd begint om 20.00 uur op sportpark ‘t Alterbarg. De winnaar bekert door naar de eerste knock-out-ronde op zaterdag 27 november.

Lees meer...
 
SC Zweeloo met miniem verschil onderuit bij koploper SV Borger

BORGER – Sportclub Zweeloo wacht nog op de eerste punten tijdens het debuutjaar in de derde klasse. De ploeg van trainer Hans Pullen vond zaterdag twee keer het net in de streekderby bij koploper SV Borger, maar de Borgerders scoorden één doelpunt meer: 3-2.

De drie treffers van SV Borger kwamen onnodig tot stand. In de openingsfase kreeg middenvelder Lourens Fieten een vrije doortocht richting het doel van Remko Koopman. Na de fraaie gelijkmaker door Vincent Kok - de assist kwam van de voet van Bertin Kiers - kwam de streekgenoot uit Borger vlak na de rust opnieuw op voorsprong. Deze keer via een kopbal, want na een hoekschop stond de koppende Fieten vrij.

Daarna had het wellicht moeten gebeuren voor de club uit Zweeloo, want de bezoekers kregen vier grote kansen op de 2-2. Kiers kreeg een goede mogelijkheid om te schieten, Anne Hajes kopte naast, Vincent Kok raakte de lat middels een verwoestende vrije trap en Kristian Elders zag zijn inzet van de lijn gehaald.

Lees meer...
 
SC Zweeloo op ongelukkige wijze onderuit bij debuut in derde klasse

ZWEELOO - Ongelukkig verloren. Dat zijn twee woorden die zaterdag onder meer van toepassing waren op Sportclub Zweeloo. De debutant in de derde klasse ging geflatteerd onderuit tegen het sterke ZZVV uit Zuidwolde. De goed voetballende gasten bouwden een 0-1 voorsprong in de blessuretijd uit naar de 0-3 eindstand, maar het was de promovendus uit SC Zweeloo die voor en na de rust opgelegde kansen kreeg om te scoren. De aloude (en ongeschreven?) voetbalwet kwam uiteindelijk weer eens om de hoek kijken in het warme Zweeloo, want de Zuidwoldiger Zaterdag Voetbal Vereniging vond het net wel. Toch kan SC Zweeloo zeer zeker verder met de teamprestatie die tijdens het aantrekkelijke eerste competitieduel werd geleverd.

Lees meer...
 
‘Het leek ons door de vingers te glippen’

Sportclub Zweeloo beleefde een even succesvol als opmerkelijk seizoen. Voor de eerste keer in de clubhistorie wisten de zaterdagvoetballers uit Zweeloo de derde klasse te bereiken, maar zonder slag of stoot ging dat niet. Na een goede eerste seizoenshelft liep het na de winter een stuk minder. Directe promotie - in verband met de komst van de topklasse promoveerden liefst vijf clubs direct naar de derde klasse - stond aan het einde van de rit op het spel, maar tijdens de laatste wedstrijd lukte het alsnog om als vijfde te finishen. Trainer Hans Pullen (38) uit Hardenberg, de begeleiding en de selectie konden hun geluk niet op. “Die dip is voor mij nog altijd onverklaarbaar”, zegt de Overijsseler. “Daarnaast zat het ons ook niet altijd mee.”

Lees meer...
 
SC Zweeloo na twee seizoenen absentie terug in knock-out fase beker

DALERPEEL – Het ging uiteindelijk met hangen en wurgen, maar het is Sportclub Zweeloo gelukt. Na twee seizoenen afwezigheid is de club uit het kunstenaarsdorp terug in de knock-out fase van het bekertoernooi. Tijdens de gemeentelijke derby in Dalerpeel bij zaterdagvijfdeklasser NKVV, die fysiek aanwezig bleek en alles in de strijd gooide, maakte SC Zweeloo zaterdag vlak voor tijd gelijk vanaf de penaltystip, 2-2. Dat ene punt had de ploeg van trainer Hans Pullen vooraf nodig om hoe dan ook eerste te worden in de poule.

 

Lees meer...
 
Goede papieren voor SC Zweeloo na tweede bekerwinst in voorronde

VEENHUIZEN – Met nog één poulewedstrijd te gaan tijdens de voorronde van het bekertoernooi heeft Sportclub Zweeloo goede papieren voor het bereiken van de eerste knock-out ronde. Na de 2-0 winst (Bert Jan Volders en Anne Hajes scoorden zaterdag) op vijfdeklasser VAKO za. zegevierde het team van coach Hans Pullen ook bij vierdeklasser VV Veenhuizen. Het werd dinsdag 1-3 in het gevangenisdorp. Oude bekende Veenhuizen - de ploeg van trainer Sjoerd Rozema kan nog wel eens om de prijzen mee gaan doen in 4D - kwam vlak na de rust op voorsprong, maar SC Zweeloo toonde veerkracht op sportpark Achter de (gekortwiekte) Molen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 5

Zoeken in de site

Willekeurige foto