Zweeloo Digitaal
Sp.Zweeloo
Voorstellen van nieuwe hoofdsponsor leidt tot geslaagde voetbaldag

ZWEELOO - Sportclub Zweeloo heeft medio augustus mooie reclame gemaakt voor de club en de nieuwe hoofdsponsor, Zwaagstra Sierbestrating BV. Op zaterdag 14 augustus werd het bedrijf - met vestigingen in Zweeloo, Hoogeveen en Balkbrug - onder de stralende zon voorgesteld aan onder meer de (spelende) leden, jeugdvoetballers, supporters, belangstellenden en ook de sportieve gasten van het Overijsselse SV Gramsbergen. Ook werd vlak voor de wedstrijd tussen SC Zweeloo 1 en SV Gramsbergen 1 het contract voor drie seizoenen ondertekend, maar dat was lang niet alles.

Lees meer...
 
Sportclub Zweeloo en Zwaagstra Sierbestrating pakken uit tijdens presentatie samenwerking

ZWEELOO - Nieuwbakken zaterdagderdeklasser Sportclub Zweeloo en de nieuwe hoofdsponsor Zwaagstra Sierbestrating BV pakken uit tijdens de presentatie van de samenwerking, die als een uitdaging gezien mag worden. Op zaterdag 14 augustus staan van 11.00 uur ’s morgens tot laat in de middag verschillende activiteiten op het programma in Zweeloo.
Daarbij is naast oud aan jong gedacht, want tijden de activiteiten op sportpark ‘t Alterbarg komen ook de junioren van Jeugd Voetbal Sweel (JVS) aan bod. Zij spelen een pannatoernooi en dingen mee naar de zogeheten penaltybokaal. De F- en E-pupillen laten ballonnen op.
Ook nemen SC Zweeloo Dames 1 en SC Zweeloo Heren 2 het op tegen respectievelijk SV Gramsbergen Dames 2 en SV Gramsbergen 2. SC Zweeloo 1 en SV Gramsbergen 1 maken daarna hun opwachting. De vlaggen van SC Zweeloo en Zwaagstra Sierbestrating plus het nieuwe thuisshirt van het vlaggenschip komen ’s middags ‘uit de lucht vallen’.
Na de laatste wedstrijd van de middag treed de band ‘Krap-An’ op. Met behulp van de speciale ‘Pan van Daan’ wordt op 14 augustus ook voor de inwendige mens gezorgd. Bezoek de website www.sp-zweeloo.nl voor meer informatie over Sportclub Zweeloo.

 
Gerard Roskam nieuwe keeperstrainer in Zweeloo

Gerard Roskam is de nieuwe keeperstrainer van Sportclub Zweeloo en VV ZBC. Hij gaat de doelwachters van beide eerste selecties onder handen nemen. De Oosterhesseler (55) volgt Henk Manting - oud-sluitpost van het vlaggenschip van de geel-zwarten - op. Manting vertrekt op zijn beurt naar SV Twedo uit het nabije Veenoord.

Oud-goalie Roskam verdedigde in Zuid-Holland de clubkleuren van eerst VV Rockanje en later OVV Oostvoorne. Na zijn actieve jaren als doelverdediger ging hij aan de slag als jeugdkeeperstrainer bij OVV.

Lees meer...
 
Sp. Zweeloo naar Noordoostpolder, Friesland, Groningen in 3D

Promovendus Sportclub Zweeloo weet tegen welke dertien clubs wordt gestreden in de derde klasse D tijdens het seizoen 2010-2011. Nooit eerder speelde Heren 1 in de derde klasse. Na de zomer wachten vijf tegenstanders waar de geel-zwarten nog niet tegen speelden in competitieverband. De streekgenoten Hollandscheveld en CSVC (Coevorden), Gorecht uit het Groningse Haren plus Nagele en SV TONEGO (Luttelgeest) uit de verre Noordoostpolder in Flevoland zijn in dat opzicht een onbeschreven blad voor de Sportclub uit Zweeloo.

Lees meer...
 
Sportclub Zweeloo nu al steengoed in derde klassse

ZWEELOO – Sportclub Zweeloo heeft voor de komende drie seizoenen een nieuwe hoofdsponsor vastgelegd. Zwaagstra Sierbestrating B.V. - met vestigingen in Hoogeveen en Zweeloo - gaat haar naam verbinden aan het vlaggenschip van de zaterdagvereniging.

Lees meer...
 
Ook feest voor Sp. Zweeloo : hoofdmacht promoveert naar 3e klasse

Eind goed, al goed voor Sportclub Zweeloo, dat voor het eerst in de 45-jarige clubhistorie promoveert naar de derde klasse! Onder meer die gedachte overheerste zaterdagmiddag na het verlossende telefoontje naar Klazienaveen. De kampioen deed namelijk haar sportieve plicht door op de valreep te winnen van Vitesse’63, dat net naast directe promotie greep. Even daarvoor boekte Sp. Zweeloo zelf een knappe thuiswinst op de al gepromoveerde Onstwedder Boys, 4-1.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 5

Zoeken in de site

Willekeurige foto