DB Sweel - Bestuursleden
Wie zijn en wat doet DBS?

Dorpsbelangen Sweel (DBS). Op de foto zijn de vijf bestuursleden vereeuwigd die sinds september 2019 het - overigens kleine - bestuur vormen van de vereniging Dorpsbelangen Sweel. De leden van de vereniging hebben ingestemd met een bestuur dat uit slechts vijf leden bestaat.

Lees meer...
 
Bestuur DB Sweel

Sinds 19 september 2019 bestaat het bestuur van Dorpsbelangen Sweel uit de volgende  inwoners van Zweeloo, met bijbehorende functies:

Lees meer...
 
Bestuursleden DB Sweel

Met ingang van 15 januari 2019 heeft Jan Pieters zijn bestuurslidmaatschap van Dorpsbelangen Sweel neergelegd. Het bestuur dankt hem voor zijn inzet en de goede samenwerking.

 
Bestuursleden per 22 november 2017
Met de benoeming van Jan Pieters per 22 november 2017 ziet de volledige bezetting van het bestuur er als volgt uit: Jan Heijmans, voorzitter;
Ton van den Oever, secretaris; Alex Klingenberg, penningmeester;
Maartje de Boer, Johan Schieven en Jan Pieters, leden.

 

 
Nieuwe bestuursleden

Sinds 20 april 2016 zijn enkele nieuwe leden toegetreden tot het bestuur van de vereniging Dorpsbelangen Sweel. Het volledige bestuur bestaat vanaf die datum uit: Maartje de Boer, Elke Heidemans, Jan Heijmans, Alex Klingenberg (penningmeester), Ton van den Oever (secretaris) en Johan Schieven. Het voorzitterschap rouleert onder de bestuursleden. Het secretariaat, Ton van den Oever, is te bereiken onder Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via (0591)224023 of op Markstraat 3, 7851 AB Zweeloo.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

Zoeken in de site

Willekeurige foto