Algemeen nieuws
Zes jubilarissen Brandweerkorps Zweeloo in het zonnetje gezet
Bij zijn afscheidstournee heeft burgemeester Bert Bouwmeester afgelopen week zes jubilarissen van het brandweerkorps in Zweeloo in het zonnetje gezet. De scheidend burgemeester van de gemeente Coevorden, die na 18 jaar vertrekt, had in de brandweerkazerne voor elke jubilaris een persoonlijk woord en een medaille met oorkonde voor het aantal dienstjaren.
Lees meer...
 
Boekenmarkt Zwembad Zweeloo
Gezamenlijk initiatief Aelder Meent en Zwembad Zweeloo. Op zaterdag 18 september a.s. organiseert de Aelder Meent samen met het Zwembad Zweeloo een boekenmarkt bij het Zwembad Zweeloo.
Lees meer...
 
Jan Naber (54) keert na 35 jaar ...
... weer terug naar school: dit keer niet in de banken, maar voor de klas als docent bouwtechniek. De 54-jarige installatiemonteur gaat vanaf deze week aan de slag als instructeur/docent bouwtechniek bij Bouwmensen Drenthe en Noordwest Overijssel (DNWO).
Lees meer...
 
Zwerfafval bij vogelkijkhut blijft bron van ergernis

Wandelen in de ongerepte natuurgebieden is sinds het begin van de coronacrisis steeds populairder geworden, en dat wordt vaak gecombineerd met het nuttigen van drankjes, snacks en zelfs complete maaltijden.
Onze natuurgebieden bieden een uitgelezen kans om in alle opzichten te genieten van de rust en het uitzicht.

Lees meer...
 
Bewoners AZC Zweeloo verrichten allerlei hand- en spandiensten
De bewoners van het AZC Zweeloo verrichten allerlei hand- en spandiensten op de locatie aan het Witte Zandpad in Aalden, maar ook daarbuiten. In de recreatiezaal, het magazijn, de fietswerkplaats en in de dorpen; overal steken ze de handen uit de mouwen.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 389

Zoeken in de site

Laatste nieuws

World Clean-up Day 2021

Komende zaterdag is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere omg...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder

“Onteigening is een barbaars middel en niet van deze tijd”

Bij experts is er veel scepsis. Verplichte onteigening van boeren om daarmee de stikstofcrisis snel op te lossen is onrealistisch, roept weerstand op bij boeren en werkt daardoor alleen maar averech...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder

Het blijft elke keer indrukwekkend...

de landing van een luchtballon....dit keer dichtbij huis. De landing van een luchtballon blijft altijd indrukwekkend. Ook afgelopen week trok het schouwspel aan de dorpsrand van Meppen veel bekijks...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder
Willekeurige foto