Algemeen nieuws
Kerkdiensten PKN Aalden en PKN Zweeloo
Op 24 december a.s. wordt er een kerstnachtdienst gehouden.Door de coronamaatregelen kunnen er helaas geen bezoekers bij aanwezig zijn.
Lees meer...
 
Babbelegoegies, De wichter van TIP

Een toertie leden har ik een pasfoto neudig, want ik mus mien riebewies verlengen. Op een bepaalde leeftied moej keurd worden, dat holdt in daj een daggie older wordt en dat ze weten wilt oj nog wal vertrouwd bint op de weg.

Lees meer...
 
Verkopend makelaar Epke Wiersma:
“Ik sta te popelen van ongeduld”. Goed nieuws in onzekere tijden: bouw zeven levensloopgeschikte en energiezuinige woningen aan Aelderstraat medio 2022 van start.
Lees meer...
 
Gewijzigde dienstregeling Qbuzz geeft boost ...

... aan openbaar vervoer in dorpen. De gewijzigde dienstregeling van Qbuzz, die sinds deze week van kracht is, geeft een flinke boost aan het openbaar vervoer in de gemeente Coevorden.

Lees meer...
 
Geen lichtjesavond 2021

Door de maatregelen die de RIVM heeft gesteld om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan de lichtjesavond ook dit jaar helaas niet plaatsvinden.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 399

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Uitbreiding ambulancezorg vanuit locatie Zweeloo

UMCG Ambulancezorg heeft de diensten van de ambulancepost in Zweeloo - die sinds 2020  gehuisvest is naast de brandweerkazerne - aanzienlijk uitgebreid. “We zijn hier gestart met een avonddienst van 15:...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto