Algemeen nieuws
Huttenbouwen in Aalden

“Zoveel blije en enthousiaste kinderen waren bezig met het bouwen van de hutten. Het was een feestje om mee te maken!” Het verzoek was ;”wil je een stukje schrijven voor de OEK over het huttenbouwen in Aalden.” Nu had ik geen idee wat dat inhield dus ging vol verwachting richting LiBo. Maar wat ben ik blij dat ik gegaan ben! Zoveel blije en enthousiaste kinderen waren bezig met het bouwen van de hutten. Het was een feestje om mee te maken!

Lees meer...
 
Buitengasthuis in Meppen

Johan Lambregts : “We richten ons op (student)-verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten”. Buitengasthuis in Meppen wil bijdrage leveren aan zichtbaarheid verpleegkundigen en ook jongeren laten zien hoe mooi dit vak is.

Lees meer...
 
Creannetta breidt assortiment flink uit
Ook voor kadootjes groot of klein moet je voortaan bij Creannetta zijn! Creannetta heeft een nieuwe loot aan het assortiment toegevoegd. De komende periode zal er aan de achterzijde (parkeerplaats Coop) een ruim gesorteerde kadowinkel en speelgoedafdeling worden ingericht.
Lees meer...
 
‘’We hebben zoveel lieve mensen om ons heen”

Beter een goede buur dan een verre vriend; deze uitspraak gaat in ieder geval op voor de familie Wierda uit Aalden. Het gezin is onder de indruk van de hulp en goede zorgen die ze afgelopen week ondervonden bij het heftig ongeluk met de menwagen aan de Gelpenberg.

Lees meer...
 
Vacature

Parttime schoonmakers sportaccommodatie 't Alterbarg gezocht (totaal 8 uur per week). Beheersstichting ’t Alterbarg is op zoek naar twee enthousiaste medewerkers voor de schoonmaak van sportcomplex ’t Alterbarg in Zweeloo.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 389

Zoeken in de site

Laatste nieuws

World Clean-up Day 2021

Komende zaterdag is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere omg...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder

“Onteigening is een barbaars middel en niet van deze tijd”

Bij experts is er veel scepsis. Verplichte onteigening van boeren om daarmee de stikstofcrisis snel op te lossen is onrealistisch, roept weerstand op bij boeren en werkt daardoor alleen maar averech...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder

Het blijft elke keer indrukwekkend...

de landing van een luchtballon....dit keer dichtbij huis. De landing van een luchtballon blijft altijd indrukwekkend. Ook afgelopen week trok het schouwspel aan de dorpsrand van Meppen veel bekijks...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder
Willekeurige foto